Valikko
Valikko
Ale!

Ilmastointimatto ISOVER Climcover Roll Alu 50mm 8,4m2 / pkt

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 20.75 €.Nykyinen hinta on: 16.60 €.

/ M2

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 8332086 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Ilmastointimatto ISOVER Climcover Roll Alu 50mm 8,4m2 / pkt – Kevyt lasivillamatto

Ilmastointimatto ISOVER Climcover Roll Alu 50mm 8,4m2 / pkt

CLIMCOVER Roll CR Alu1 on verkkovahvistetulla AL-laminaatilla päällystetty kevyt lasivillamatto ilmanvaihdon lämmön- ja kondenssieristyksiin. Tuotetta käytetään lämpö- ja kondenssieristeenä pääasiassa ilmastointilaitoksissa, pienissä säiliöissä, lämpökattiloissa jne. Taipuisa U-kuiturakenteinen matto on helppo asentaa tiiviisti erilaisille lieriöpinnoille. Matto soveltuu asennettavaksi myös näkyviin jäävään kohteeseen, jossa kolhiintumisvaara on pieni. Mikäli eristys joutuu kolhiintumiselle alttiiksi, voidaan matto päällystää esim. metallipäällystein.

Käyttö

Tuotetta käytetään lämpö- ja kondenssieristeenä pääasiassa ilmastointilaitoksissa, pienissä säiliöissä, lämpökattiloissa jne. Taipuisa U-kuiturakenteinen matto on helppo asentaa tiiviisti erilaisille lieriöpinnoille. Matto soveltuu asennettavaksi myös näkyviin jääviään kohteeseen, jossa kolhiintumisvaara on pieni. Mikäli eristys joutuu kolhiintumiselle alttiiksi, voidaan matto päällystää esim. metallipäällystein. Mattoa käytetään kohteissa, joiden suunnitelmissa eriste on määritelty seuraavasti: PSK 3705: MW-M-2, TTRYL: Ba (jos asennettu nitojalla asennusohjeen mukaisesti); Be

Asennus

Lämpöeristykset: Matto leikataan määrämittaan, taivutetaan eristettävän kohteen ympärille ja sidotaan sinkitylllä teräslangalla (Ø 0,9 mm) 300 mm:n välein. Muotokappaleet sidotaan vähintään yksi sidos / osa. Kannakkeiden kohdalla on sidoksia oltava molemmin puolin kannaketta n. 30-50 mm:n etäisyydellä kannakkeesta.

Kondenssieristykset: Eristystyö suoritetaan kuten lämpöeristyksissä ja lisäksi kaikki saumat teipataan vähintään 75 mm leveällä alumiiniteipillä ja kaikki mahdolliset lävistykset pinnoitteessa tiivistetään. Vaihtoehtoisesti asennetaan ISOVER-nitojalla asennusohjeen mukaisesti.

Tututstu myös muihin ilmastointieristeisiin.

Ominaisuudet

  • Maksimikäyttölämpötila: 80 °C
  • Euroclass-paloluokka: A1
  • Pinnoite: verkkovahvistettu alumiinilaminaatti

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua