Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://lvinetti.fi.LVINETTI / Onekey Partners S&R OyVesijärvenkatu 11, 15140 LAHTIasiakaspalvelu@lvinetti.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.Rekisterin tietosisältö
  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaushistoria.
  • Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

lvinetti.fi kaupan maksuliikenne

Pankki- ja maksutietoja eli luottokorttitietojasi ei tallenneta lvinetti.fi tietojärjestelmään tai käsitellä siinä. Maksuja käsittelee ja tallentaa tietojärjestelmäänsä ainoastaan kukin maksupalvelun tarjoaja, joka on käsittelystään itse teknisessä ja oikeudellisessa vastuussa. Tällä hetkellä käytämme seuraavia maksupalveluntarjoajia:
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Lähetystenseuranta

Ostaessasi verkkokaupassa hyväksyt sen, että yhteystietosi (esim. sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero) toimitetaan kuljetuspalveluntarjoajalle lähetysten seurantaa varten. Em. palveluntarjoaja käyttää yhteystietojasi voidakseen tarjota mahdollisuuden lähetysten seurantaan sekä voidakseen informoida sinua ajantasaisesti tuotteiden tarkasta toimitusajankohdasta.

Henkilötietojen käyttö markkinointitarkoituksissa

Käytämme henkilötietojasi vain omiin markkinointitarkoituksiimme.Haluamme kertoa sinulle tuotteistamme, palveluistamme sekä mielenkiintoisista tapahtumistamme. Tässä tarkoituksessa käytämme henkilötietojasi myös jotta voisimme suositella sinulle kaupallisessa tarkoituksessa tiettyjä tuotteita, palveluita tai tapahtumia, joista saattaisit olla kiinnostunut.  Uutiskirjeitä lähetämme vain erikseen saadun suostumuksen perusteella.
Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Rekisterin suojauksen periaatteetRekisteriin pääsy vain nimetyillä henkilöillä käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäen.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Voimassa oleva tietosuojalainsäädäntö.Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelleTietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle