Toimitusehdot ja tietosuojaseloste

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet) jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) verkko-osoitteessa  www.lvinetti.fi. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita Kaupasta.

Tilaamalla Tuotteita hyväksyt nämä ehdot. Suosittelemme että tulostat näistä ehdoista itsellesi kopion ja mikäli hyväksyt nämä ehdot klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi.

 

1.         Yritys

www.lvinetti.fi on Internetsivusto jota hallinnoi OneKey Partners S&R Oy / LVINETTI (me) y-tunnus 2835050-4 ja postiosoitteemme  on Vesijärvenkatu 11, 15140 LAHTI, FINLAND

2.         Palvelun saatavuus

Toimitamme tuoteitamme Suomeen ( poislukien Ahvenanmaa ) täysi-ikäisille henkilöille sekä yrityksille. Hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

3.         Sopimuksen syntyminen

3.1 Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, klikkaat hyväksyväsi nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (Maksutavat).

3.2 Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

3.3 Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan, kuitenkin viimeistään 14 vrk:n kuluttua peruuttamisesta Asiakkaan meille ilmoittamalle pankkitilille.

4.       Maksaminen ja maksutavat

Kuluttajat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla sekä PayPal

Ennakkolasku. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviää lähettämästämme laskusta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Yritykset , y-tunnukselliset yhteisöt

Voimme tietyissä tapauksissa laskuttaa yrityksiä ja yhteisöjä myös laskulla. Tällöin maksuehto on 7 pv nto. Teemme normaalit luottotietojen tarkistukset. Voimme kieltäytyä myymästä laskulle, ilman erillistä selvitystä.

5.         Kuluttajan palautusoikeus

Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta ja palautuskoodin. Palautuksesta on sovittava etukäteen. Palautuksen kustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Tiedot palautettavasta tuottesta on lähetettävä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)lvinetti.fi tai postilla Onekey Partners S&R Oy/lvinetti.fi, Vesijärvenkatu 11, 15140 LAHTI. Mukaan on liitettävä lähetteennumero ja palauttajan tiedot.

Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä (ei koske takuupalautuksia) on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla).

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita:

  • Erikoistilauksesta, Asiakkaalle varta vasten valmistettuja
  • tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan, joita ovat esim:
    • Asiakkaan haluamaan määrämittaan katkaistut/metritavarana myytävät kaapelit ja putket.
    • Suoraan tehtaalta tilatut tuotteet , joista on tilauksen yhteydessä Asiakasta tiedotettu

 

6.         Tuotteiden toimitus ja kulut

Tilauksen käsittelyaika on yleensä n. 1-2 työpäivää, jonka jälkeen varastossa olevat Tuotteet pyritään lähettämään 2-4 arkipäivän aikana.

Mikäli tuotteilla on erityinen kiire ja toimitus halutaan ehdottomasti perille tiettynä päivänä, niin asiakkaan on siitä ilmoitettava tilatessaan erikseen. Syitä voi olla esim. lattian valaminen yms. Jos tästä täsmä- tai kiiretoimituksesta aiheutuu kuluja myyjälle, niin ne veloitetaan ostajalta jälkikäteen.

Mikäli toimituksessa on viivästystä pyrimme saman ajan kuluessa ilmoittamaan arvioidun lähettämispäivän. Emme vastaa toimituksen viivästymisestä aiheutuneista kuluista, vahingoista yms. kuin toimittamiemme tavaroiden tai palveluiden arvon osalta. Toimitamme tuotteita vain Suomeen, poislukien Ahvenenmaa, jonne emme toimita tuotteita.

Varaamme myös olla toimittamatta yli yli 2m pituisia putkia ja muita tilaa vieviä tuotteita seuraaville postinumero alueille ( Turun saaristo, Ahvenanmaa ja Pohjoisin-Suomi ). Ole ennen tilausta yhteydessä meihin

Turku 21650 - 21770
Turku 23300 - 23399
Turku 22720 - 22950
Turku 25900 - 25999
Maarianhamina 22100 - 22710
Kemi 95600 - 95999
Rovaniemi 97200 - 97599
Rovaniemi 98200 - 99999

 

Toimituskulut

Toimituskulu on aina 0 euroa, kun tilauksen tuotteiden loppusumma on yli 200 euroa, poislukien erillisrahditettavat tuotteet . Alle 200€ tilauksissa toimituskulu on 8,90€. Ostoskori laskee aina automaattisesti toimituskulun. Me emme veloita pientoimituslisiä.  Jos ostoskorissa on eri rahdituskategorioiden tuotteita, niin toimituskulu veloitetaan kalleimman kategorian mukaan kerran.  Toimituskulut näkyvät aina ostoskorissa ennen suoritusta.

Mikäli kohde sijaitsee seuraavissa postinumeroalueissa, niin ole yhteydessä meihin toimituskulujen selvittämiseksi:

Turku 21650 - 21770
Turku 23300 - 23399
Turku 22720 - 22950
Turku 25900 - 25999
Maarianhamina 22100 - 22710
Kemi 95600 - 95999
Rovaniemi 97200 - 97599
Rovaniemi 98200 - 99999

Toimitustapa

Tavarat toimitetaan pääsääntöisesti Postin, Kaukokiidon, Matkahuollon tai paikallisten rahtiyhtiöiden kautta. Toimitukset tapahtuvat jokaisena arkipäivänä. Mikäli toimitusaika haluataan yksilöidä ( esim. tiettyn kellonaikaan ), veloitetaan siitä rahtiyhtiön veloittama korvaus.

Mikäli toimituksen vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta puhelimitse, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut veloitetaan asiakkaalta. Tuotteet puretaan kuljetusauton välittömään läheisyyteen ja toimituksen siirto siitä eteenpäin on asiakkaan vastuulla.

HUOM!!! Tuotteet toimitetaan perille toimitettuna vain sinne asti, jonne rahtia toimittavan kuljetusliikkeen auto pääsee. Toimituksen siirto tästä eteenpäin, kuten sisään- tai kerrokseen kanto, on asiakkaan omalla vastuulla.

Tavaran luovutus ja tarkistaminen

Tavaran mukana seuraa lähetysluettelo/rahtikirja. Ostajan on tavaraa vastaanottaessaan todettava, onko toimitus lähetysluettelon mukainen ja huolellisesti tarkastettava, että se on ulkoisesti vahingoittumaton. Mikäli toimituksessa on virhe tai muu ongelma, toimi seuraavast:

  • Ennen rahtikirjan/lähetteen allekirjoitusta, tee siihen kirjallinen merkintä virheistä, mahdollisimman seikkaperäisesti ja selkeästi.
  • Ota välittömästi yhteyttä meihin (yhteystietomme löydät sivun alareunasta).

Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa, vastaanottajalle. Muista myös ennen tavaran käyttämistä, kiinnittämistä tai asentamista suorittaa tavaran asianmukainen tarkastus.

Takuu

Tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu. Takuuaika alkaa kuitissa olevasta päiväyksestä.

Asiakkaan on reklamoitava myyjälle tavaran virheestä tai puutteesta viipymättä, kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa, kun tavara on luovutettu hänelle.

7.         Tuotteiden hinta

 

7.1 Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.

lvinetti.fi pidättää oikeuden tilauksien perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Virheellinen hintatieto ei sido myyjää, jos hintavirhe on sillä tavoin selvä, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan hintavirheen.

7.2 Tuotteiden hinnat sisältävät kullonikin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, ellei niin ole erikseen jonkin Tuotteen kohdalla ilmoitettu.

7.3 lvinetti.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se, mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7.1 kohdassa mainittua virhettä.

 

8.         Vastuumme

8.1 Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

8.2 Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8.1 kohdan vaatimuksia, vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan, ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.

8.3 Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.

8.4 Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

 

9. Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

 

10. Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.


 

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispvm: 25.5.2018

 

Rekisterinpitäjä

LVINETTI / Onekey Partners S&R Oy

Vesijärvenkatu 11, 15140 LAHTI

asiakaspalvelu@lvinetti.fi

Rekisterin nimi

lvinetti.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Tilaushistoria.
  • Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

lvinetti.fi kaupan maksuliikenne

Pankki- ja maksutietoja eli luottokorttitietojasi ei tallenneta lvinetti.fi tietojärjestelmään tai käsitellä siinä. Maksuja käsittelee ja tallentaa tietojärjestelmäänsä ainoastaan kukin maksupalvelun tarjoaja, joka on käsittelystään itse teknisessä ja oikeudellisessa vastuussa. Tällä hetkellä käytämme seuraavia maksupalveluntarjoajia:
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Lähetystenseuranta

Ostaessasi verkkokaupassa hyväksyt sen, että yhteystietosi (esim. sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero) toimitetaan kuljetuspalveluntarjoajalle lähetysten seurantaa varten. Em. palveluntarjoaja käyttää yhteystietojasi voidakseen tarjota mahdollisuuden lähetysten seurantaan sekä voidakseen informoida sinua ajantasaisesti tuotteiden tarkasta toimitusajankohdasta.

Henkilötietojen käyttö markkinointitarkoituksissa

Käytämme henkilötietojasi vain omiin markkinointitarkoituksiimme.

Haluamme kertoa sinulle tuotteistamme, palveluistamme sekä mielenkiintoisista tapahtumistamme. Tässä tarkoituksessa käytämme henkilötietojasi myös jotta voisimme suositella sinulle kaupallisessa tarkoituksessa tiettyjä tuotteita, palveluita tai tapahtumia, joista saattaisit olla kiinnostunut.  Uutiskirjeitä lähetämme vain erikseen saadun suostumuksen perusteella.

Säännönmukaiset tietolähteet

Kaikki tiedot henkilön itsensä ilmoittamat

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin pääsy vain nimetyillä henkilöillä käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäen.

TOP