Valikko
Valikko

Projektimyynti Rakentajalle ja Remontoijalle- lvinetti.fi

Moi Rakentaja tai Remontoija!

Verkkokauppamme valikoima laajenee jatkuvasti, mutta kaikkia tuotteita emme valitettavasti saa laitettua verkkokaupan valikoimaan.  Lvinetin -Projektimyynti auttaa Sinua näissä tapauksissa suuremmissa hankintakokonaisuuksissa. 

Projektimyynti palvelee Sinua!

Mikäli sinulla on massalista tarvitsemistasi tuotteista , joista ilmenee LVI- tai tuotekoodit, niin voimme laskea kokonaistarjouksen omaan projektiisi. Projektimyyntimme palvelee lähinnä projekteja, jotka sisältävät laajan valikoiman tuotteita ja niiden yhteisarvo on yli 2.500,00 €, alv24%

Lähetä tarjouspyyntösi meille osoitteeseen asiakaspalvelu@lvinetti.fi. Saat kokonaistarjouksen tuotteista yleensä 48h kuluessa. Annamme tarvittaessa lisätietoa puhelinpalvelumme kautta puh. 045 7875 4010, jossa palvelemme arkisin klo 10 -17.00.

Laaja Valikoima 

Palvelemme ja tarjoamme tuotteita mm. seuraavissa päätuoteryhmissä:

Luotettavaa kauppaa

Luottoluokamme on paras eli AAA. Lisäksi kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan sekä olemme olleet Kauppalehden Menestyjä Yritys vuosina 2021 -2023.  Tämä kaikki kertoo siitä, että kanssamme on luotettavaa ja turvallista tehdä kauppaa. Asiakasarvostelumme verkkokaupassa on yli 4,5 /5 tähteä. Kaikki arvostelut on vahvistettu kolmannen osapuolen taholta. Voit lukea asiakasarvostelujamme täältä.

Avainhenkilömme ja omistajamme ovat toimineet LVI alalla jo vuodesta 1987 alkaen.

HUOM! Valitettavasti alalla toimii yrityksiä, jotka eivät pysty toimittamaan tarvikkeita lupauksista huolimatta. Kannattaa tarkistaa pikaisella Google -haulla, minkälaisia kokemuksia yrityksistä asiakkailla on ja ensisijaisesti löytyykö toiminnasta  negatiivista palautetta,

Mitä asiakkaamme sanovat
733 arvostelua