Valikko
Valikko

Tietoa meistä

LVI-tarvikkeet tukkuhintaan – lvinetti.fi

LVI-tarvikkeet laidasta laitaan löydät meiltä, LVINetistä!  LVINETTI on toiminut vuodesta 2006 alkaen pääsääntöisesti lattialämmitys – ja lämmitystarvikkeiden myyjänä. Vuoden 2017 alusta alkaen olemme laajentaneet myös muihin LVI-tarvikkeisiin: Viemärit, käyttövesi, eristeet sekä ilmanvaihto.

Valikoimamme kasvaa koko ajan ja se tulee kattamaan kaikki tarvittavat LVI-tarvikkeet omakoti- , rivitalo ja teollisuusrakentamiseen. Olipa kohde sitten uudisrakennus tai täydellistä peruskorjausta vaativa kohde. Mikäli haluamaasi tuotetta ei ole verkkokaupassa, niin laita meille sähköpostia tai soita, niin teemme sinulle varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

LVI -alan kokemusta vuodesta 1987

Kun asioit meidän kanssa, niin palvelua suoraan ammattilaisilta. Meillä on 30 vuoden kokemus LVI-alan tuotteista, tarvikkeista ja suunnittelusta. Taustalta löytyy asiantuntija osaamista LVI-alan myynnistä, markkinoinnista, maahantuonnista ja tukkukaupasta. Me siis todella tiedämme mitä asiakkaamme tarvitsevat ja osaamme myös hakea parhaat ratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 10-17.00 numerossa 045 7875 4010  tai tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla asiakaspalvelu(a)lvinetti.fi

Toimituskulu vain 8,90€ ja yli 200€ tilaukset RAHTI 0€*

Tarjoamme edullisten hintojen lisäksi myös edulliset ja nopeat kuljetukset. Toimituskulu on vain 8,90€ / lähetys(* ja yli 200,00€ tilauksissa RAHTI 0€!) Ei koske erityisrahditettavia tuotteita.

Suomen nopeimmin kasvava valtakunnallinen LVI-nettikauppa.

Kasvamme tällä hetkellä kovaa vauhtia ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen sekä kilpailukykyisen hinnan ja logistiikan tilauksille. Parhaiten pystyt seuraamaan meitä facebookissa sekä tilaamalla uutiskirjeemme. Me emme ”spämmää” tarpeetonta postia, joten voit olla huoleti.

Turvallista ostamista – Tervetuloa asiakkaaksemme
Kun asioit kanssamme, niin voit olla varma siitä, että:

  • Kaikki tuotteet täyttävät tarvittavat määräykset ja soveltuvat käyttötarkoitukseen
  • Hintataso on kauttaaltaan edullinen –> Välikädet karsittu pois
  • Turvalliset maksukanavat Paytrail -verkkopankkimaksut tai PayPal.
  • 100% tyytyväisyystakuu!
  • Pitkä kokemus LVI-alalta takaa asiantuntevan asiakaspalvelun
Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua