Valikko
Valikko
Ale!

Tuloilmaventtiili Kts 160

(2 tuotearviota)
  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 32.00 €.Nykyinen hinta on: 19.90 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 8713539 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tuloilmaventtiili Kts 160

Tuloilmaventtiili Kts 160 soveltuu käytettäväksi toimisto- ja asuintilojen tuloilmalaitteena. Tuloilmaventtiilin rungossa on solumuovitiiviste ja kierrekara, jonka avulla tuloilmaventtiili on helposti säädettävissä ja lukittavissa valittuun asentoon.
Venttiilin sisällä on muovinen ilmavirran suuntauslevy puhalluskuvion valintaa varten. Muovisella suuntauslevyllä varustettua venttiiliä ei saa asentaa kiukaan yläpuolelle.

Ilman suuntauslevyä KTS-100 ja KTS-125 venttiilit täyttävät palonrajoittimena toimivalle kuristimelle asetetut vaatimukset. KTS-100 (säätö maks. 12 mm) ja KTS-125 (säätö maks. 8 mm) ovat tyyppihyväksytty RakMK osan E7, kohdan 6.1 mukaisiksi savukaasujen leviämistä rajoittaviksi kuristimiksi.

Materiaali ja pintakäsittely

Tuloilmaventtiili KTS 160 on  valmistettu teräslevystä ja polttomaalattu valkoiseksi (RAL 9010). Tuloilmaventtiili asennetaan kiinnistyskehys KKT avulla , joka on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä ja se on varustettu kumitiivisteellä.

Asennus

Kiinnityskehys KKT kiinnitetään kanavaan niiteillä tai peltiruuveilla. Tuloilmaventtiili KTS 100 kierretään kehykseen siten, että venttiilin kiinnityskorvakkeet tukeutuvat lujasti kehyksen kierteisiin.

Ilmavirran mittaus ja säätö

Ilmavirran mittaus suoritetaan paine-eromittauksena erillisellä mittaputkella. Ilmavirran säätö suoritetaan säätöä s muuttamalla. Mittauskäyrästöt ovat “Ilmavirtojen mittaus ja säätö”- oppaassa.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tuloilmaventtiili KTS ( tai vastaava DSS )

 

2 arviota tuotteelle Tuloilmaventtiili Kts 160

5,0 Arvostelu
1-2 2:n arvosteluista
Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua