Valikko
Valikko
Ale!

Keittiöhana Gustavsberg Nautic 204056

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

Original price was: 189.00 €.Current price is: 140.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 6275230 Osastot: , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Keittiöhana Gustavsberg Nautic 204056

Korkea Gustavsberg Nautic 204056 -keittiöhana

Gustavsberg Nautic 204056 on korkealla juoksuputkella varustettu kiiltävän kromin värinen keittiöhana. Juoksuputki kääntyy 110° ja on rajoitettavissa 0° ja 60°. Kääntymiskulman rajoitin sisältyy tuotteeseen.

Keittiöhana Gustavsberg Nautic 204056
 
Keittiöhana Gustavsberg Nautic 204056 kuuluu energialuokkaan B, ja hanassa on ekologisia ominaisuuksia joiden avulla voi säästää vettä ja energiaa. Hanan mukavuusvirtaama ja mukavuuslämpötila ovat säädettävissä.
Hanasta saa kuumaa vettä säätämällä lämpötilaa hanan vivusta vasemmalle, ja kun hana vapautetaan, se palaa jälleen esiasetettuun mukavuuslämpötilaan. Vastaavasti hanasta saa voimakkaan virtaaman nostamalla kahvan ylöspäin, ja kun otteen päästää hanan ollessa auki, virtaama laskee säädetyn mukavuusvirtaaman tasolle. Näiden ominaisuuksien ansiosta voidaan minimoida hukkajuoksutus ja tarpeeton kuuman veden käyttö.
Gustavsberg Nautic 204056 -keittiöhana on tyyppihyväksytty, VTT-RT-08407-07. Hanassa on takaisinimusuoja (AA). Hanan ääniluokka on I.
Ominaisuudet:

lämmin vesi maks. 80 °C
vedenpaine: maks. 1000 kPa
virtaama 300 kPa: 0,24 l/s
painehäviö virtaamalla (0,2 l/s): 208 kPa
tyyppihyväksytty
ääniluokka I

Asennus
Putket huuhdellaan hanaan asti ennen hanan asentamista. Hana liitetään oikealta kylmävesiputkeen ja vasemmalta lämminvesiputkeen.
Gustavsberg Nautic 204056 -keittiöhanassa on tyyppihyväksytyt joustavat liitäntäputket, mikä helpottaa asennusta. Kuvioitujen pöytälevyjen kanssa suositellaan, että hanan ja levyn välissä käytetään tiivistysmassaa. Valmistaja ei vastaa virheellisestä asennuksesta johtuvista vioista.
Tutustu asennusohjeeseen, jossa kerrotaan tarkemmin myös hanaan tehtävistä ekologisista asetuksista.
Tuotteen asennusohje

Gustavsberg keittiöhanat

Gustavsbergin keittiöhanoissa olevan patentoimamme vedensäästötekniikan ansiosta käytät vain sen verran vettä kuin tarvitset. Käytännössä tämä tarkoittaa, että säästät sekä energiaa että rahaa täysin automaattisesti. Gustavsbergin tyylikkäitä keittiöhanoja on saatavana sekä korkeita että matalia malleja, pesukoneventtiilillä ja ilman.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
758 arvostelua