Valikko
Valikko
Ale!

Keittiöhana Oras 2739F Optima Pesukoneventtiilillä 6V

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

601.60 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 6219130 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Keittiöhana Oras 2739F Optima Pesukoneventtiilillä 6V

Oras Optima 2739F -keittiöhana pesukoneventtiilillä

Optima 2739F -keittiöhana on yksikahvainen easy grip -sivuvipuhana, jossa on sulkuventtiili astianpesukoneelle. Hanassa on korkea, joustava juoksuputki, poresuutin, roskasiivilät ja joustavat kytkentäputket. Oras Optima 2739F -keittiöhana on tyyppihyväksytty Suomessa.

Keittiöhanan älykäs, elektroninen pesukoneventtiili vähentää vesivahingon riskiä. Pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti neljän tai kahdentoista tunnin kuluttua. Yhdellä painalluksella venttiili pysyy auki 4 tuntia ja viiden sekunnin painalluksella 12 tuntia. Paristokäyttöinen – toimii 6 V:n litiumparistolla.

Miksi Oras keittiöhana?

Keittiö on kodin sydän: tärkein kohtaamispaikka, jossa suuri osa elämän arvokkaista hetkistä koetaan. Oraksen hanat lisäävät keittiön mukavuutta, ovat visuaalisesti näyttävä osa keittiön sisustusta ja tekevät ruoanlaitosta entistä helpompaa. Kestävästi.

Nykyaikainen ja käyttömukavuutta parantava muotoilu, älykkäät ja vastuulliset toiminnot – Oraksen keittiöhanat helpottavat työskentelyä keittiössä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten ulosvedettävät ja korkeat tai kääntyvät juoksuputket lisäävät tilaa altaalla työskentelyyn. Älykkäät ja kosketusvapaat toiminnot varmistavat ekologisen toiminnan keittiössä. Jos haluat suunnitella keittiöstäsi entistä yksilöllisemmän, Oras-hanat ovat juuri se mitä tarvitset.

Tutustu koko valikoimaamme keittöhanoja tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
743 arvostelua