Valikko
Valikko
Ale!

Keittiöhana Oras 2838F Cubista

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

222.60 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 6216400 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Keittiöhana Oras 2838F Cubista

Oras Cubista 2838F -keittiöhana

Oras Cubista 2838F on kiiltävän kromin värinen keittiöhana korkealla juoksuputkella. Juoksuputki on muodoltaan kaareva ja sen kääntymiskulma on 120 °. Kääntymiskulman voi myös rajoittaa 60 ° tai 0 °. Oras Cubista 2838F -keittiöhanassa on HONEYCOMB® -poresuutin, jossa on parannettu puhdistettavuus.

Oras Cubista 2838F -keittiöhana on tyyppihyväksytty ja se kuuluu ääniluokkaan I. Hanassa on asentamista helpottavat joustavat kytkentäputket. Tässä keittiöhanamallissa ei ole astianpesukoneventtiiliä.

Miksi Oras keittiöhana?

Keittiö on kodin sydän: tärkein kohtaamispaikka, jossa suuri osa elämän arvokkaista hetkistä koetaan. Oraksen hanat lisäävät keittiön mukavuutta, ovat visuaalisesti näyttävä osa keittiön sisustusta ja tekevät ruoanlaitosta entistä helpompaa. Kestävästi.

Nykyaikainen ja käyttömukavuutta parantava muotoilu, älykkäät ja vastuulliset toiminnot – Oraksen keittiöhanat helpottavat työskentelyä keittiössä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten ulosvedettävät ja korkeat tai kääntyvät juoksuputket lisäävät tilaa altaalla työskentelyyn. Älykkäät ja kosketusvapaat toiminnot varmistavat ekologisen toiminnan keittiössä. Jos haluat suunnitella keittiöstäsi entistä yksilöllisemmän, Oras-hanat ovat juuri se mitä tarvitset.

Tutustu koko valikoimaamme keittöhanoja tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
743 arvostelua