Valikko
Valikko
Ale!

Keittiöhana Oras 3032F Inspera Ulosvedettävällä juoksuputkella

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

369.10 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 6219144 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Keittiöhana Oras 3032F Inspera Ulosvedettävällä juoksuputkella

Oras Inspera 3032F on keittiöhana, jossa on tyylikäs sivuvipu sekä korkea, kääntyvä ja ulosvedettävä juoksuputki. Hanan kätevä ulosvedettävä juoksuputki helpottaa veden käyttöä keittiössä. Juoksuputken pituus ja kääntymiskulma ovat säädettävissä (oletuksena 120°, mahdollista rajoittaa 0°–60°). Hanan virtaamaa ja lämpötilaa on mahdollista rajoittaa, mikä tekee hanasta ympäristöystävällisen ja turvallisen käyttää, kun hanasta ei tule vahingossa liian kuumaa vettä. Joustavilla kytkentäputkilla keittiön hanan asennus käy helposti.

Miksi Oras keittiöhana?

Keittiö on kodin sydän: tärkein kohtaamispaikka, jossa suuri osa elämän arvokkaista hetkistä koetaan. Oraksen hanat lisäävät keittiön mukavuutta, ovat visuaalisesti näyttävä osa keittiön sisustusta ja tekevät ruoanlaitosta entistä helpompaa. Kestävästi.

Nykyaikainen ja käyttömukavuutta parantava muotoilu, älykkäät ja vastuulliset toiminnot – Oraksen keittiöhanat helpottavat työskentelyä keittiössä. Käytännölliset yksityiskohdat, kuten ulosvedettävät ja korkeat tai kääntyvät juoksuputket lisäävät tilaa altaalla työskentelyyn. Älykkäät ja kosketusvapaat toiminnot varmistavat ekologisen toiminnan keittiössä. Jos haluat suunnitella keittiöstäsi entistä yksilöllisemmän, Oras-hanat ovat juuri se mitä tarvitset.

Tutustu koko valikoimaamme keittöhanoja tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
743 arvostelua