Valikko
Valikko
Ale!

Peitelevy Pax Calima Musta

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

20.90 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 8080657 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Peitelevy Pax Calima Musta

Pax Asennuslevy mustan Caliman asentamiseen.

Calima asennuslevyä käytetään asennuskehyksenä/tukikehyksenä kun puhallin ei peitä kanavan suuta, ja/tai kun ruuvikiinnityksessä kanavan suulle on hankaluuksia.

Soveltuu aukkoon, jonka halkaisija on enintään 160 mm. Asennuslevyn väri on musta.

Pax puhaltimilla pääset eroon kosteudesta

Kylpyhuonepuhallin, poistoilmapuhallin, seinäpuhallin – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ne kaikki tarkoittavat Pax-puhaltimia, jotka ovat olleet markkinoilla jo vuosikymmeniä. On joitakin tuotteita, jotka ovat markkina-asemansa ansiosta muodostuneet käsitteeksi, Pax puhaltimet kuuluvat ehdottomasti näihin. Vuonna 1973 lanseerattiin Ruotsin ensimmäinen kylpyhuoneisiin hyväksytty puhallin. Sen ansioista päästiin eroon sekä kosteudesta että hajusta nopeammin. Vuosien varrella olemme kehittäneet ja parantaneet puhallintamme tehokkaaksi, luotattavaksi ja todella hiljaiseksi. Vuonna 2016 lanseerasimme ensimmäisen sovelluksella ohjattavan kylpyhuonepuhaltimen.

Pax Calima®

Täysin automaattinen poistoilmapuhallin mobiiliohjauksella. Saatavana sekä valkoisena että mattamustana. Pax Calima® on täysin automaattinen poistoilmapuhallin, joka sopii useimpiin kohteisiin. Heti kun se on kytketty verkkovirtaan, on se valmis toimimaan kolmella nopeudella. Jatkuva peruskäynti on erittäin hyödyllistä ja vaikuttaa positiivisesti koko talon sisäilman laatuun.

Pax Passad® Pohjoismaiden myydyin kylpyhuonepuhallin

Pax Passad sarjan suunnittelun lähtökohtana oli tehdä puhallin, joka on helppo asentaa ja jota on helppo käyttää. Asennuskehyksessä on paljon tilaa, mikä helpottaa asennustyötä. Puhallin on kaiken lisäksi lähes huoltovapaa, eikä puhdistamiseen tarvita työkaluja. Puhaltimiin sisäänrakennettu älykäs ohjausautomatiikka varmistaa talossasi ilmanvaihdon toimivuuden huolettomasti. Ilma vaihtuu oikealla teholla oikeaan aikaan. Tuloksena saadaan sisäilma, joka auttaa taloasi ja sen asukkaita voimaan hyvin!
Tutustu koko Kylpyhuone ja WC valikoimaamme tästä.

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
663 arvostelua