Valikko
Valikko
Ale!

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-350 RST 30W

 

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

Original price was: 306.00 €.Current price is: 226.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5282107 Osastot: , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-350 RST 30W – Laadukas pyyhekuivain!

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-350 RST 30W

Sähkötoiminen pyyhekuivain BLG-350

Sentakia BLG-350 on sähkötoiminen pyyhekuivain, jonka materiaalina on kestävä ja helppohoitoinen kiillotettu ruostumaton teräs. BLG-mallit ovat roisketiiviitä, ja sähkönkulutus on mallista riippuen vain 30-80 W.Kuivaimet voidaan asentaa myös ylösalaisin, jolloin johto lähtee ylhäältä (kätisyys määritellään alapuolen mukaan). Myös kiinteä asennus on mahdollista sähköalan ammattilaisen toimesta, jolloin sähköjohto ei jää näkyviin.Ominaisuudetteho 30 Wmateriaali kiillotettu teräsIP34, roiskevesitiivispistotulpallisen johdon pituus 1,2 mvarustettu on/off -kytkimelläKaikilla sähkötoimisilla Sentakia-pyyhekuivaimilla on kahden vuoden takuu.

SENTAKIA -sähköiset kuivaimet

Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W.

Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Sentakia Oy on vuonna 2000 perustettu pyyhekuivaimien, pumppujen ja ilmansuodattimien valmistukseen, maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Kaikki kolme tuoteryhmää tarjoavat laajan valikoiman tunnetusti korkealuokkaisia tuotteita.

Ohjeet ja esitteet:

Valmistajan tuotesivulta löytyy tuotenumero haulla kattavat asennus ja käyttöohjeet. Valmistajan tuotesivulle

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua