Valikko
Valikko
Ale!

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-95 R RST 60W KROMI

 

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

Original price was: 533.00 €.Current price is: 394.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5282106 Osastot: , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-95 R RST 60W KROMI – Laadukas pyyhekuivain!

PYYHEKUIVAIN SÄHKÖ SENTAKIA BLG-95 R RST 60W KROMI

BLG-kuivaimien materiaalina on kestävä ja helppohoitoinen kiillotettu ruostumaton teräs. Sähkönkulutus on mallista riippuen vain 30-80 W. Kiinteä asennus on mahdollista, jolloin sähköjohto ei jää näkyviin.

BLG-kuivaimien materiaalina on kestävä ja helppohoitoinen kiillotettu ruostumaton teräs.sähkönkulutus on mallista riippuen vain 30-80 W.kuivaimet voidaan asentaa myös ylösalaisin, jolloin johto lähtee ylhäältä (kätisyys määritellään alapuolen mukaan).kiinteä asennus on mahdollista, jolloin sähköjohto ei jää näkyviin.pistotulpallisen johdon pituus 1,2 m.BLG-mallit ovat roiskevesitiiviitä (IP34) ja varustettu on/off kytkimellä.kaikilla sähkötoimisilla Sentakia-pyyhekuivaimilla on kahden vuoden takuu.

SENTAKIA -sähköiset kuivaimet

Sähkötoimisia Sentakia-pyyhekuivaimia voidaan käyttää, kuten vesikiertoisiakin, lähes kaikkialla mistä vain sähkölähde löytyy. Asennettaessa pistotulppakytkennällä asiakas voi suorittaa vaivattoman asennuksen itse, eikä sähköasentajaa tarvita. Suurimmalla osalla sähkötoimisilla kuivaimilla on pieni energiankulutus – vain 25-100 W.

Lisäksi on muutama tehokkaammalla sähkövastuksella varustettu tuote, jotka soveltuvat myös lämmitystarkoitukseen. Kuivaimet ovat CE-hyväksyttyjä.

Sentakia Oy on vuonna 2000 perustettu pyyhekuivaimien, pumppujen ja ilmansuodattimien valmistukseen, maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Kaikki kolme tuoteryhmää tarjoavat laajan valikoiman tunnetusti korkealuokkaisia tuotteita.

Ohjeet ja esitteet:

Valmistajan tuotesivulta löytyy tuotenumero haulla kattavat asennus ja käyttöohjeet. Valmistajan tuotesivulle

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua