Valikko
Valikko
Ale!

Vaihdinjuoksuputki Damixa Kromi 48400

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

92.50 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 6531611 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Vaihdinjuoksuputki Damixa Kromi 48400

Vaihdinjuoksuputki, kromi. Sopii Damixan termostaatteihin, kattosuihkupaketit ja pelkät termostaatit.

Damixa – hanoista

Keitä me olemme?

Olemme mukana hanojen valmistusprosessissa aina tuotekehityksestä ja testilaboratoriosta siihen asti, kunnes valmis tuote asennetaan asiakkaan kotiin. Hana ei nimittäin koskaan ole pelkkä hana. Se on tärkeä kodintarvike, jonka tehtävä on helpottaa arkea. Hanan on oltava helppokäyttöinen, siinä on oltava käytännöllisiä toimintoja ja se on tietenkin oltava myös kaunis katsoa.

Tietoja Damixasta

Vuodesta 1932 alkaen Damixan missio on ollut valmistaa ajattomasti muotoiltuja tuotteita, joissa käytännölliset toiminnot ja hyvä käsityötaito yhdistyvät. Hyvä käsityötaito on toimintamme perusta, joka on integroitu syvälle siihen, kuinka ajattelemme ja kehitämme tuotteitamme. Tavoitteemme on valmistaa muotoilultaan ajattomia tuotteita, jotka helpottavat elämään.

Damixa on osa tanskalaista kulttuuriperintöä. Juuremme ovat tanskalaisissa perinteissä, jotka leimaavat tuotteitamme sekä sisältä että ulkoa. Innovaatio on osa Damixan DNA:ta, ja suunnittelijamme pyrkivät jatkuvasti kehittämään, parantamaan ja optimoimaan tuotteitamme. Meille hanat eivät ole pelkkiä hanoja, ja tuotekehityksessämme otamme aina huomioon ympäristöön, muotoiluun ja käyttäjäystävällisyyteen liittyvät näkökohdat. Se tarkoittaa, että kannamme vastuun kestävästä kehityksestä, minkä vuoksi hanoissamme on sellaisia ainutlaatuisia toimintoja, kuten Cold Start, Eco Save ja Eco Click.

Meidät tunnetaan – ja meidät on palkittu – esteettisistä hanoista, jotka edustavat tanskalaisen muotoilun ja laadun kärkeä. Mutta meitä kiinnostaa muukin kuin pelkkä ulkonäkö. Ne osat, joita kuluttajan silmä ei näe, ovat nimittäin ratkaisevan tärkeitä sille, että hanat toimivat täydellisesti. Vuodesta toiseen.

Vuonna 2014 Damixasta tuli osa ruotsalaista FM Mattsson Mora Group -konsernia, joka Pohjoismaiden johtava hanojen ja suihkujärjestelmien valmistaja.

Tutustu myös muihin suihkuihin tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
743 arvostelua