Valikko
Valikko
Ale!

Peruskorjaus WC-laite Gustavsberg Nautic 1591 2-huuhtelu, poisto oikea, kanneton, Hygienic Flush, S-lukko

  • Toimitus: Varastotuote
  • Toimitusaika : n. 2 – 4 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

403.00 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 5655029 Osastot: Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Peruskorjaus WC-laite Gustavsberg Nautic 1591 2-huuhtelu, poisto oikea, kanneton, Hygienic Flush, S-lukko

Kanneton WC-laite, jossa 32 mm poistoputkiliitäntä oikealla istuimen jalassa. Suuri jalka peittää vanhan WC-istuimen jäljet. Vakiona 2,6 / 4 l Duo-huuhtelu, säädettävä huuhtelumäärä 6 l asti.

Gustavsberg NAUTIC -sarja

Gustavsbergin Nautic-sarja on kaikkien aikojen näyttävin ja inspiroivin kylpyhuonesarja. Nautic-sarjalla sisustettu kylpyhuone on hyvin kaunis ja raikas, ja sen muotoilu antaa harmonisen tunteen, joka sulautuu hyvin huoneeseen. Nautic-sarja on Gustavsbergin laajin tuoteperhe, joka sisältää kaiken kylpyhuoneessa tarvittavan.

Helppokäyttöisyys – NAUTIC

WC-istuimen on oltava helposti puhdistettava, näytettävä raikkaalta ja kestettävä pitkään. Sen vuoksi Gustavsberg on käyttänyt paljon aikaa ja energiaa älykkäiden ratkaisujen, posliinin laadun ja tyylikkään muotoilun kehittämiseen. Valikoimamme kattaa suuren määrän eri istuinmalleja; standardimitoitettuja, korotettuja, lapsille sopivia, erikoistarpeet täyttäviä, suurella jalalla varustettuja jne. Riippumatta siis tarpeistasi, arvostatko ylellisyyden tunnetta vai pelkkää toimivuutta, Gustavsbergillä on sinulle ja kylpyhuoneellesi sopiva WC-istuin. Hygienic Flush -WC-istuimemme tarjoaa tyylikästä muotoilua innovatiivisella toiminnoilla varustettuna. Huuhtelukaulukseton istuin on aiempaa hygieenisempi ja helpottaa erityisesti sisäpuolen puhtaanapitoa.

LVINETTI –  laaja valikoima tuotteita tutustu koko valikoimaamme tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
733 arvostelua