Valikko
Valikko
Ale!

Käsipumppu NIRA 9 DN32

 • Toimitus: Heti varastosta
 • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
 • Toimituskulut tuotteelle: 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 546.00 €.Nykyinen hinta on: 399.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 4713506 Osastot: , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Käsipumppu NIRA 9 DN32: Monipuolinen ja tehokas ratkaisu nesteiden pumppaamiseen

Käsipumppu NIRA 9 DN32 on suunniteltu erityisesti dieselin, öljyjen ja veden pumppaamiseen. Pumpun suurin nestemäärä on noin 60 litraa minuutissa, ja sen imuteho on 4 metriä ilman pohjaventtiiliä ja 8 metriä pohjaventtiiliä käyttäen. Tämä pumppu on varustettu nitriilitiivisteillä, mutta se on saatavana myös Viton-tiivisteillä, jolloin se soveltuu esimerkiksi bensiinille (tehdastilaustuote). Pumpun runko on pääosin ruostumaton, mutta pumpun sisällä oleva keinuvivusto voi ruostua, mikä on otettava huomioon veden pumppauksessa.

Käyttökohteet ja ominaisuudet

NIRA 9 DN32 kestää hetkellisesti noin 3 bar paineen, mutta sitä ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Pumppu sopii erinomaisesti dieselin, öljyjen ja veden pumppaamiseen, ja se on mainio valinta esimerkiksi polttoainesäiliöiden tyhjentämiseen tai käyttöveden pumppaamiseen. Pumpun suurin nestemäärä on noin 60 litraa minuutissa.

Asennus ja käyttö

Pumpun asennuksessa on tärkeää huomioida, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun maksimiseen imukorkeuteen. Imuputkena käytetään tavallisesti P 1″ (32 mm) putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Puutarhaletkutyyppinen putki ei sovellu imuputkeksi, koska se on liian pehmeää ja pumpun tuottama imu voi litistää letkun.

Huomioitavaa

NIRA 9 DN32 -pumppua ei suositella juomavedelle, koska se ei tyhjene itsestään käytön jälkeen, jolloin vesi jää pumpun sisälle seisomaan. Mikäli pumppua käytetään talousveden pumppaamiseen ja se säilytetään paikassa, jossa on jäätymisvaara, pumppu on tyhjennettävä vedestä ennen pakkasia.

Tuotetiedot

 • Tuotemerkki: Nira
 • Tuotenumero: LVI-4713506
 • Halkaisija: 32 mm
 • Paino: 5,8 kg
 • Suurin tuotto: noin 60 l/min
 • Imukorkeus: 4 m (pohjaventtiilillä 8 m)
 • Laippojen sisäkierre: 1 1/4″ , DN32
 • Paineenkesto hetkellisesti: noin 3 bar
 • Esite .pdf

Käsipumppu NIRA 9 DN32 tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun monenlaisiin nesteiden pumppaustarpeisiin. Se on kestävä, monipuolinen ja helppokäyttöinen pumppu, joka täyttää vaativatkin pumppaustarpeet.

Tutustu koko laajaan pumppu valikoimaamme tästä.

Nira Pumps Oy – suomalaista laatua jo 100 vuotta

Suomalainen Nira Pumps Oy on suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut Nira-käsipumppuja 100 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemus ja syvällinen asiantuntemus ovat mahdollistaneet mittavan tuotekehitystyön, jonka seurauksena Nira-pumput ovat toimintavarmoja ja kestäviä jopa ääriolosuhteissa. Nira-käsipumpputekniikan sovelluksia on käytössä yli 50 maassa Afrikan pölyisestä kuumuudesta arktisten alueiden kymmenien asteiden pakkaseen.

Asiakkaidemme tuotekehitystä tukevan sovellussuunnitteluosaamisen lisäksi tarjoamme kattavan, toimitusvarman ja nopean kansainvälisen varaosapalvelun jopa kymmeniä vuosia vanhoihin pumppuihin.

Nira-käsipumput on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita vuodesta toiseen. Käyttäjäystävällinen toiminnallisuus ja muotoilu sekä testatut materiaalit varmistavat turvallisuuden kaikissa käyttöympäristöissä.

Tekninen myyntimme ja suunnittelupalvelumme palvelevat asiakkaidemme monipuolisissa sovellustarpeissa eri toimialoille ja käyttöympäristöihin.

Nira-pumput suunnittelee ja valmistaa sastamalalainen Nira Pumps Oy vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua