Valikko
Valikko
Ale!

Pumppusetti NIRA 67 harmaa

 • Toimitus: Heti varastosta
 • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
 • Toimituskulut tuotteelle: 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 1,390.00 €.Nykyinen hinta on: 1,079.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 4713612 Osastot: , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Pumppusetti NIRA 67 Harmaa: Jäätymätön ja tyylikäs ratkaisu pihakaivoihin ja porakaivoihin

Pumppusetti NIRA 67 Harmaa on tyylikäs, jäätymätön painepumppu, joka sopii sekä tavallisiin pihakaivoihin että porakaivoihin. Tämä pumppu kehittää noin 1 barin paineen, mikä tekee siitä tehokkaan ja luotettavan ratkaisun erilaisiin veden pumppaustarpeisiin.

Käyttökohteet ja ominaisuudet

NIRA 67 -pumppupaketti sisältää kaksi kappaletta 1 metrin putkimoduuleja sekä 0,5 metrin mittaisen sylinterin, joten kokonaisuus ulottuu 2,5 metrin syvyyteen kaivonkannesta alaspäin. Pumpun harmaa väri ja silumiinivalusta tehty alakuori ja jalustalaippa tekevät siitä sekä kestävän että esteettisesti miellyttävän. Komposiittirakenteinen yläkuori voidaan myös vaihtaa jälkikäteen toisen väriseksi.

Asennus ja lisävarusteet

Pumpun nokka on varustettu 3/4” sisäkierteellä, johon voidaan helposti liittää standardi letkuliitin puutarhaletkulle. Näin vettä voidaan siirtää kauemmaksikin, myös pumppua korkeammalle. NIRA 67 sopii myös porakaivoihin, sillä siihen voidaan asentaa enemmän putkia kuin muihin kaivopumppumalleihin. Pumpun sylinteri voidaan laskea jopa 20 metrin syvyyteen käyttämällä lisäputkimoduuleja, joita on saatavilla 0,5 metrin, 1 metrin ja 3 metrin mittaisina.

Huomioitavaa

Sylinteristä alaspäin voidaan asentaa vielä maksimissaan 6 metriä imuputkea. Jos sylinterin alapuolelle tulevaa imuputkea laitetaan yli 1,5 metriä, sen päähän tulee asentaa pohjaventtiili. Sylinterin halkaisija on 90 mm, joten kaivon kannessa tulisi olla sitä varten noin 100 mm halkaisijalla oleva reikä.

Tuotetiedot

 • Tuotemerkki: NIRA
 • Tuotenumero: 4713612
 • Paine: noin 1 bar
 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: Silumiinivalu (alakuori ja jalustalaippa), komposiittirakenne (yläkuori)
 • Sylinterin halkaisija: 90 mm
 • Syvyys kaivonkannesta: 2,5 m (laajennettavissa lisäputkimoduuleilla)
 • Sisäkierre: 3/4”
 • Paino: 14 kg
 • Esite: .pdf

Pumppusetti NIRA 67 Harmaa on luotettava, jäätymätön ja tyylikäs ratkaisu niin pihakaivoihin kuin porakaivoihinkin, tarjoten tehokkaan veden pumppaamisen ja helpon asennuksen.

Tutustu koko laajaan pumppu valikoimaamme tästä.

Nira Pumps Oy – suomalaista laatua jo 100 vuotta

Suomalainen Nira Pumps Oy on suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut Nira-käsipumppuja 100 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemus ja syvällinen asiantuntemus ovat mahdollistaneet mittavan tuotekehitystyön, jonka seurauksena Nira-pumput ovat toimintavarmoja ja kestäviä jopa ääriolosuhteissa. Nira-käsipumpputekniikan sovelluksia on käytössä yli 50 maassa Afrikan pölyisestä kuumuudesta arktisten alueiden kymmenien asteiden pakkaseen.

Asiakkaidemme tuotekehitystä tukevan sovellussuunnitteluosaamisen lisäksi tarjoamme kattavan, toimitusvarman ja nopean kansainvälisen varaosapalvelun jopa kymmeniä vuosia vanhoihin pumppuihin.

Nira-käsipumput on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita vuodesta toiseen. Käyttäjäystävällinen toiminnallisuus ja muotoilu sekä testatut materiaalit varmistavat turvallisuuden kaikissa käyttöympäristöissä.

Tekninen myyntimme ja suunnittelupalvelumme palvelevat asiakkaidemme monipuolisissa sovellustarpeissa eri toimialoille ja käyttöympäristöihin.

Nira-pumput suunnittelee ja valmistaa sastamalalainen Nira Pumps Oy vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua