Valikko
Valikko
Ale!

Porakaivopumppu Wilo TWI 4-0114-EM-C-CW50 30-50M

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle: 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 2,424.00 €.Nykyinen hinta on: 1,650.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 4758103 Osastot: , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Porakaivopumppu Wilo TWI 4-0114-EM-C-CW50 30-50M – ACS-hyväksytty uppomoottoripumppu

Porakaivopumppu Wilo TWI 4-0114-EM-C-CW50 30-50M

Täysin upotettava, monijaksoinen uppomoottoripumppu käyttö- ja juomaveden pumppaukseen radiaalisin tai puoliaksiaalisin juoksupyörin liukurakenteisena pystysuuntaan ja vaakatasoon asennukseen, integroidulla takaiskuventtiilillä. Ruostumaton 1-vaihevirta- tai 3-vaihevirtamoottori suorakäynnistykseen, vesi-glykoli-seoksella täytettynä. Hermeettisesti valettu moottori, maalieristetyllä käämityksellä, hartsikäsitelty, itsevoitelevat laakerit. Moottorin jäähdytys tapahtuu aineen avulla. Sen vuoksi yksikköä täytyy aina käyttää upotettuna. Suurimman sallitun aineen lämpötilan ja vähimmäisvirtausnopeuden raja-arvoja täytyy noudattaa. Pystysuuntaan asennus voidaan tehdä valinnaisesti jäähdytysvaipalla tai ilman. Vaakatason asennuksessa pitää aina käyttää jäähdytysvaippaa.

Tutustu koko pumput valikoimaan tästä.

Hydrauliikka

Monijaksoinen uppomoottoripumppu 4″‐NEMA‐liitännällä ja radiaalisilla tai puoliaksiaalisilla juoksupyörillä liukurakenteisena. Integroitu takaiskuventtiili. Kaikki nesteen kanssa kosketuksiin joutuvat osat ovat ruostumattomista materiaaleista.

Moottori

Korroosiovapaa 1-vaihe- tai 3-vaihemoottori suorakäynnistykseen. Tiivistetty, hermeettisesti valettu moottori, hartsikäsitelty, maalieristetyllä käämityksellä, itsevoitelevat laakerit, vesi-glykoolitäytöllä.

Jäähdytys

Moottorin jäähdytys tapahtuu aineen avulla. Moottoria täytyy aina käyttää upotettuna. Pumpattavan nesteen maks. lämpötilan ja vähimmäisvirtausnopeuden raja-arvoja täytyy noudattaa. Pystysuora asennus voidaan tehdä valinnan mukaan jäähdytysvaipan kanssa tai ilman. Vaakasuora asennus täytyy tehdä jäähdytysvaipan kanssa.

Painevaippa

Painevaipan tarkoituksena on yksikön suora asennus putkistojärjestelmään. Vakiovarusteisena tähän ei asenneta takaiskuventtiiliä. Maksimitulopaine on 10 bar.

Pakkaukseen kuuluu pumppu, kaapeli ja vaijeri.

Tekniset tiedot:

  • Tuotemerkki: Wilo
  • Moottori läpimitta/Teho/Vaihe: 04″ / 0,55 kW / 1-v 4,3A
  • Pumpputyyppi: TWI 4.01-14 RST 30-50
  • Ulostulopuolen nimellishalkaisija: 1.1/4″ (32)

Ohjeet ja esitteet:

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua