Valikko
Valikko
Ale!

28*1 1/4 puristusnippa sisäkierre SANHA kupari

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 30.76 €.Nykyinen hinta on: 25.19 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 1548624 Osastot: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Puristunippa sisäkierre SANHA suora

Puristusnippa sisäkierre SANHA suora. Kuparinen puristusliitinjärjestelmä, joka voidaan asentaa 54 mm saakka M,V ja SA profiilin leuoilla. Paineluokka PN16, Musta EPDM O-rengas joka kestää glykolia. Käyttölämpötila: -30°C ..120°C. Osat sopivat EN1057 kupariputkille. Kierreosat valmistetaan piipronssista (CuSi) joka on sinkkikadonkestävä ja lyijytön materiaali. Piipronssiset osat voidaan asentaa Sanha haponkestävien putkien kanssa. Vuotaa puristamatta. Suorita aina tiiveydentesti ennen koeponnistusta.

SANHA puristusnippa sisäkierteellä soveltuu käyttö- ja lämmitysvesiasennuksiin.

Sanha®-Press 6000 -tuotesarja tarjoaa täydellisen liitinvalikoiman totuttua Sanha®-laatua. Kuparisia puristusliittimiä on yksinkertaista ja turvallista käyttää niin asuin- kuin myös teollisuusrakennusten käyttökohteissa kaikkien yleisesti käytössä olevien EN 1057 -standardin mukaisten kupariputkien kanssa. Liittimet on varustettu EPDM-kumista valmistetuilla tiivisterenkailla, ja niiden erityisen sileä passivoitu pinta tarjoaa erinomaisen kestävyyden korroosiota vastaan. Sanha® kupariset puristusliittimet ovat eurooppalaisten sertifiointilaitosten testaamia ja hyväksymiä.

Sanha® puristusliittimet ovat universaalia puristustyyppiä, mikä merkitsee, että niitä voidaan puristaa kaikilla markkinoilla saatavilla olevilla puristusprofiileilla, jotka on tehty puristusliittimille (V-, M- ja SA- profiilit). Sanha® universaali puristusliitin on siis helppo ja huoleton vaihtoehto asentajalle!

Kokomerkintä:

Puristusnipan koko ilmoitetaan seuraavasti : Esim 18 * ½ , on tarkoitettu 18mm kupariputkelle ja nipan toisessa päässä on ½” ( DN15) sisäkierre.

Esitteet ja hyväksynnät:

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua