Valikko
Valikko
Ale!

PURISTUSKÄYRÄ 45 S/U CU 18 SANHA

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

4.07 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 1548144 Osastot:

Kuvaus

Puristuskäyrä 45-astetta kupari SANHA

Puristuskäyrä 45-astetta kupari SANHA Kuparinen puristusliitinjärjestelmä, joka voidaan asentaa 54 mm saakka M,V ja SA profiilin leuoilla. Paineluokka PN16, Musta EPDM O-rengas joka kestää glykolia. Käyttölämpötila: -30°C ..120°C. Osat sopivat EN1057 kupariputkille. Kierreosat valmistetaan piipronssista (CuSi) joka on sinkkikadonkestävä ja lyijytön materiaali. Piipronssiset osat voidaan asentaa Sanha haponkestävien putkien kanssa. Vuotaa puristamatta. Suorita aina tiiveydentesti ennen koeponnistusta.
SANHA puristuskäyrä soveltuu käyttö- ja lämmitysvesiasennuksiin. Vaihtoehtona löytyvät S/S (muhvipää molemmissa päissä) tai S/U (muhvipää ja toinen pää on pistopää)

Sanha®-Press 6000 -tuotesarja tarjoaa täydellisen liitinvalikoiman totuttua Sanha®-laatua. Kuparisia puristusliittimiä on yksinkertaista ja turvallista käyttää niin asuin- kuin myös teollisuusrakennusten käyttökohteissa kaikkien yleisesti käytössä olevien EN 1057 -standardin mukaisten kupariputkien kanssa. Liittimet on varustettu EPDM-kumista valmistetuilla tiivisterenkailla, ja niiden erityisen sileä passivoitu pinta tarjoaa erinomaisen kestävyyden korroosiota vastaan. Sanha® kupariset puristusliittimet ovat eurooppalaisten sertifiointilaitosten testaamia ja hyväksymiä.

Sanha® puristusliittimet ovat universaalia puristustyyppiä, mikä merkitsee, että niitä voidaan puristaa kaikilla markkinoilla saatavilla olevilla puristusprofiileilla, jotka on tehty puristusliittimille (V-, M- ja SA- profiilit). Sanha® universaali puristusliitin on siis helppo ja huoleton vaihtoehto asentajalle!

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
465 arvostelua