Valikko
Valikko
Ale!

Sähkösinkitty teräsputki 22 mm L=6M

5.65 

/ m

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 0478502 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: ,

Kuvaus

Sähkösinkitty teräsputki 22 mm – Sanha laatua!

Sähkösinkitty teräsputki 22 mm

Pituussaumahitsattu sähkösinkitty teräsputki 22 mm lämmitys- ja aurinkoenergialaitteistoihin sekä paineilma- ja jäähdytysjärjestelmäsovelluksiin.

Sanha® Therm on EN1035-3 -standardin mukaan seostamattomasta teräksestä valmistettu ohutseinäinen teräsputki. Putken käyttöpaine vedelle, vesimäisille liuoksille sekä teknisille kaasuille on 16bar. Putki on galvanoitu ainoastaan ulkopuolelta, jonka vuoksi se on ideaalinen valinta lämmitysjärjestelmiin. Galvanoitu sinkitys tarjoaa varman suojan ulkopinnan korroosiota vastaan vuosikymmeniksi. Sanha® Therm sähkösinkityt putket soveltuvat myös sprinkleriasennuksiin, sillä ne ovat VdS-hyväksyttyjä. Sähkösinkittyä terästä ei suositella käytettäväksi käyttövesiasennuksiin.

SANHA®-Therm-asennusjärjestelmä koostuu seostamattomasta sähkösinkitystä teräksestä valmistetuista, hyväksi havaituista SANHA®-Therm-puristusliittimistä, joissa on musta EPDM-tiivistysrengas (etyleenipropyleenidieenikumi-monomeeri), sekä SANHA®-Therm-putkista EN 10305-3:n mukaisesti.

Sähkösinkitty teräsputki ominaisuudet

combipress =

  • Työkalujen yhteensopivuus: voi puristaa alkuperäisten SA-, V- ja M-profiilien mukaisilla puristusleuoilla ja renkailla aina 54 mm:n kokoon asti.*
  • Vuodonilmaisu: sertifioitu pakotettu vuototoiminto puristamattomassa tilassa, jossa on EPDM o-rengas, yhdessä seuraavien laitteiden kanssa
  • Push & Stay: tartuntatoiminto vakaaseen ja turvalliseen asennukseen missä tahansa asennossa.

Nopea asennus ilman kuumia töitä

Kylmäpuristamalla liitos ilman avoliekkiä, mahdollistaa nopean ja aikaa säästävän asennuksen, joka eliminoi tulipalon vaaran työprosessin aikana. SANHA®-Therm-puristusjärjestelmät ovat erinomainen valinta sekä uusiin asennuksiin että korjaustöihin.

Tekniset tiedot:

  • Myyntiyksikkö  = m
  • Ulkohalkaisija = 12 – 108mm
  • Materiaali = Teräs
  • Materiaalin laatu E195
  • Käyttöpaine 16bar
  • Brändi Sanha-Therm

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Mitä asiakkaamme sanovat
480 arvostelua