Valikko
Valikko
Ale!

Sähkösinkitty teräsputki 54 mm L=6M

Alkuperäinen hinta oli: 29.90 €.Nykyinen hinta on: 17.95 €.

/ m

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 0478506 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Sähkösinkitty teräsputki 54 mm – Sanha laatua!

Sähkösinkitty teräsputki 54 mm

Pituussaumahitsattu sähkösinkitty teräsputki 54 mm lämmitys- ja aurinkoenergialaitteistoihin sekä paineilma- ja jäähdytysjärjestelmäsovelluksiin.

Sanha® Therm on EN1035-3 -standardin mukaan seostamattomasta teräksestä valmistettu ohutseinäinen teräsputki. Putken käyttöpaine vedelle, vesimäisille liuoksille sekä teknisille kaasuille on 16bar. Putki on galvanoitu ainoastaan ulkopuolelta, jonka vuoksi se on ideaalinen valinta lämmitysjärjestelmiin. Galvanoitu sinkitys tarjoaa varman suojan ulkopinnan korroosiota vastaan vuosikymmeniksi. Sanha® Therm sähkösinkityt putket soveltuvat myös sprinkleriasennuksiin, sillä ne ovat VdS-hyväksyttyjä. Sähkösinkittyä terästä ei suositella käytettäväksi käyttövesiasennuksiin.

SANHA®-Therm-asennusjärjestelmä koostuu seostamattomasta sähkösinkitystä teräksestä valmistetuista, hyväksi havaituista SANHA®-Therm-puristusliittimistä, joissa on musta EPDM-tiivistysrengas (etyleenipropyleenidieenikumi-monomeeri), sekä SANHA®-Therm-putkista EN 10305-3:n mukaisesti.

Sähkösinkitty teräsputki ominaisuudet

combipress =

  • Työkalujen yhteensopivuus: voi puristaa alkuperäisten SA-, V- ja M-profiilien mukaisilla puristusleuoilla ja renkailla aina 54 mm:n kokoon asti.*
  • Vuodonilmaisu: sertifioitu pakotettu vuototoiminto puristamattomassa tilassa, jossa on EPDM o-rengas, yhdessä seuraavien laitteiden kanssa
  • Push & Stay: tartuntatoiminto vakaaseen ja turvalliseen asennukseen missä tahansa asennossa.

Nopea asennus ilman kuumia töitä

Kylmäpuristamalla liitos ilman avoliekkiä, mahdollistaa nopean ja aikaa säästävän asennuksen, joka eliminoi tulipalon vaaran työprosessin aikana. SANHA®-Therm-puristusjärjestelmät ovat erinomainen valinta sekä uusiin asennuksiin että korjaustöihin.

Tekniset tiedot:

  • Myyntiyksikkö  = m
  • Ulkohalkaisija = 12 – 108mm
  • Materiaali = Teräs
  • Materiaalin laatu E195
  • Käyttöpaine 16bar
  • Brändi Sanha-Therm

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua