Valikko
Valikko
Ale!

Aurinkolämmityspaketti Jäspi Ecowatti SOLAR PAK

Alkuperäinen hinta oli: 6,650.00 €.Nykyinen hinta on: 5,500.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5289402 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: ,

Kuvaus

Aurinkolämmityspaketti Jäspi Ecowatti – Hyödynnä Aurinkoenergiaa

Aurinkolämmityspaketti Jäspi Ecowatti SOLAR PAK

Ecowatti Solar PAK on aurinkokierukalla varustetulle Jäspi Ecowatti 13 K -hybridikattilalle sopiva aurinkoenergian keräinpaketti. Paketti sisältää mm. aurinkokeräimet (3 kpl, n. 6 m²), pumppuyksikön, lämmönsiirtonesteen ja kattokiinnikesarjan.

Aurinkolämmityspakettia voidaan käyttää myös tavallisen Jäspi Ecowatti -yhdistelmän kanssa, mikäli laitteeseen on asennettu aurinkokierukka.

Aurinkoenergia on erittäin käyttökelpoista myös Suomessa. Etelä-Suomessa auringon vuosittaiset säteilymäärät ovat samaa suuruusluokkaa kuin Keski-Euroopassa. Auringon säteilyn vuodenaikavaihtelut ovat kuitenkin Suomessa suuremmat ja ne kasvavat pohjoiseen päin mentäessä. Suomessa aurinkoenergian hyödyntäminen on mahdollista helmikuun alusta marraskuuhun saakka. Auringosta saadaan energiaa myös silloin, kun aurinkoisella ilmalla lämpömittari näyttää pakkaslukemia. Meillä aurinkoenergia soveltuukin parhaiten täydentäväksi energiamuodoksi.

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: Jäspi
  • Tuotenumero: LVI-5289402
  • Toimitussisältö: Aurinkokeräimet 3 kpl, kattokiinnikesarja, putkieriste 40 m, lämmönsiirtoneste 25 l, paisuntasäiliö 18 l, putkiliitosten liitinsarja, aurinkolatauspaketti SPS
  • Esite .pdf
Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua