Valikko
Valikko
Ale!

Energiavaraaja Jäspi GTV Hybrid 500

(1 tuotearvio)

Alkuperäinen hinta oli: 3,470.00 €.Nykyinen hinta on: 2,545.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5236214 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Energiavaraaja Jäspi GTV Hybrid 500 – Kotimainen Avainlipputuote!

Energiavaraaja Jäspi GTV Hybrid 500

Kotimainen  Jäspi GTV Hybrid 500 hoitaa vesikiertoisen lattia- ja/tai patterijärjestelmän lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden tuoton.

Monipuolinen  Jäspi GTV Hybrid 500 soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin, niin lämpöpumppujen kuin perinteistenkin lämmitysmuotojen rinnalle. Energiavaraaja GTV Hybrid 500 hoitaa vesikiertoisen lattia- ja/tai patterijärjestelmän lämmityksen sekä lämpimän käyttöveden tuoton luotettavasti. Hybridivaraaja kaikkien energiamuotojen rinnalle, niin maalämpöpumppujen (sekä tulistus- että vaihtoventtiilitekniikalla toimivien), ilma-vesilämpöpumppujen sekä perinteisten lämmitysmuotojen rinnalle.

Helpot liitännät

Jäspi GTV Hybrid 500 varaajassa on erittäin alhaiset lämpöhäviöt muottivalutekniikalla toteutettu umpisoluisen eristyksen ansiosta. Sisäänrakennettu laipio, jolla saadaan tehokkaat lämpökerrostumat kahden kerroksen avulla. Varustetaan aina kolmella kierukalla: 2 käyttövesikierukkaa ja yksi aurinkokierukka.

Jäspi GTV Hybrid 500 on koko-optimoitu varaaja, joka on  kapea, matala ja neliön mallinen. Se vie vain vähän asennustilaa, mahtuu sisään ahtaista ovista ja sopii mataliin kellareihin.

Kaikki liitosyhteet kätevästi edessä. Ne ovat sekä asennusystävälliset että lisäksi varaajaan tehtävien putkiliitosten tiiveys on helppo havaita. Tutustu myös muihin energiavaraaja vaihtoehtoihimme.

Energiavaraaja Jäspi GTV Hybrid 500  – Tilaa säästävä!

Tilaa säästävä 500 litran varaaja, jonka monipuoliset yhteet mahdollistavat eri lämmönlähteiden kuten vesikiertotakan, aurinkokeräinten tai lämpöpumpun yhdistämisen. Varaajassa on 2 kpl käyttövesikierukoita sekä aurinkokierukka, ja siihen on saatavana lisävarusteena 6 tai 9 kW sähkövastus. Jäspi GTV Hybrid 500 on koko-optimoitu varaaja, joka on  kapea, matala ja neliön mallinen. Se vie vain vähän asennustilaa, mahtuu sisään ahtaista ovista ja sopii mataliin kellareihin.

Jäspi GTV Hybrid 500 edut:

  • Kolme kierukkaa, joista yksi on aurinkokierukka
  • Kapea, matala ja neliön mallinen – mitat vain 1821 x 665 x 675 mm. Vie vähän asennustilaa, mahtuu sisään ahtaista ovista ja sopii mataliin kellareihin.
  • Sisäänrakennettu laipio varmistaa että matalan lämpötilan lämmönlähteillä, kuten aurinkokeräimillä on aina tekemistä tankin pohjalla.
  • Alhaiset lämpöhäviöt

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: Jäspi
  • LVInumero: 5236214
  • Paino: 230 kg
  • Korkeus: 1821 mm
  • Leveys: 665 mm
  • Syvyys: 675 mm

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

1 arvio tuotteelle Energiavaraaja Jäspi GTV Hybrid 500

5,0 Arvostelu
1-1 1:n arvostelusta
Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua