Valikko
Valikko
Ale!

Jäspi Lv-varaaja vlm 300 kilpi moduli

Original price was: 2,100.00 €.Current price is: 1,690.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 5260115 Osastot: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Jäspi Lv-varaaja vlm 300 kilpi moduli

Laadukkaat Jäspi-käyttövedenlämmittimet lämmittävät turvallisesti yhä useampien kotien käyttövettä. Jäspi on ollut jo vuosikymmeniä Suomen suosituin lämminvesivaraajamerkki.
Monipuolinen mallisto, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin antavat mahdollisuuden valita juuri oikean vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen.

Jäspin runsaasta valikoimasta löytyy sopiva lämmitin jokaiseen tarpeeseen ja kohteeseen. Vedenlämmittimien koon valintaan vaikuttavat muun muassa käytettävissä oleva latausaika (yö/päiväsähkö), perheen koko sekä vedenkäyttötottumukset, hetkellinen suuri lämpimän käyttöveden tarve jne.

Modulimallisia Jäspi VLM 300-K käyttövedenlämmittimiä suositellaan noin 4 hengen kotitalouksille. Vedentarpeen lisääntyessä tilapäisesti voidaan varaaja säätää lämmittämään vesi tavallista kuumemmaksi. K-malli tarkoittaa, että Jäspi-kilpivastusvedenlämmittimissä vesi lämmitetään säiliön ulkopuolisilla lämpökilvillä. Veden epäpuhtaudet (esim. kalkki) eivät näin vaikuta vastuksien käyttöikään. JÄSPI VLM 300K lämminvesivaraajan sähkövastus kuormittaa tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. JÄSPI VLM lämminvesivaraaja voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan sivuluukun kautta.

Jäspi VLM -vedenlämmitin on harkitsevalle asiakkaalle varma valinta. Vakiovarusteena oleva pääkytkin sekä lämpötilansäätötermostaatti ovat lapsilta suojassa irrotettavan huoltokannen takana. Lähtö- ja paluuyhteen koko on Ø22. VLM K -malleissa on valmiiksi asennettuna varolaiteryhmä sekä säätötermostaatti.

Suuri asennustila, keveys, avattavat sivulevyt, säätöjalat sekä monet muut asennusta helpottavat yksityiskohdat (mm. uusissa VLM-malleissa oleva pistokeliitäntä) ovat asentajalle tärkeitä ja ne tekevät tuotteista erityisen asentajaystävällisiä. Vakiotoimitusväri on valkoinen.
Valmistettavat mallit: 100, 160, 220, 270, 300, 350, 500, (400, 600, 800, 1000, 1500 ja 2000).

Suomessa valmistettu Jäspi lämminvesivaraaja (tunnetaan myös vedenlämmittimen nimellä) on luotettava, varmatoiminen ja roiskevesisuojatu varaaja. Lämminvesivaraajan uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen.  Kaikissa Jäspin vedenlämmittimissä on helppokäyttöinen portaaton lämpötilansäädin. Modulimallien pääkytkin ja lämpötilansäädin sijaitsevat kätevästi turvallisessa paikassa alahuoltoluukun takana. Säiliön valmistukseen käytettävä korkealaatuinen, ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitelty nimenomaan lämminvesivaraajien valmistukseen. Vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyödyntämisen.

Modulimitoitus: mallit sopivat kaapistoihin
Laaja mallisto josta löytyy varaaja jokaiseen tarpeeseen
Asentajaystävällinen
Avattavat alasivulevyt
Pistokeliitäntä
Jäspi-kilpivastusvedenlämmittimissä vesi lämmitetään säiliön ulkopuolisilla lämpökilvillä. Veden epäpuhtaudet (esim. kalkki) eivät näin vaikuta vastuksien käyttöikään
Pääkytkin ja varolaiteryhmä vakiona
3-vaiheinen laite kuormittaa tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa

Suomessa valmistetut Jäspi-vedenlämmittimet ovat laadukkaita, luotettavia, varmatoimisia ja roiskevesisuojattuja laitteita. Vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on sekä luontoystävällinen että energiataloudellinen. Kaikki Jäspi-vedenlämmitintyypit ovat käyneet läpi mittavan kehitysvaiheen yhteistyössä VTT:n, Inspectan ja SGS FIMKO:n kanssa.

Lämminvesivaraajan lisätiedot:

Valmistaja: Jäspi
Säiliön takuu on 2 vuotta, komponenttien 1 vuosi.
Tilavuus: 900 L
Paino (ilman vettä): 97 kg
Teho: 3 kW
Max. paine: 10 bar
Jännite: 230/400 V
Korkeus: 1880 mm
Syvyys: 595 mm
Leveys: 595 mm
Energialuokka: C
LVI-5260115

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
816 arvostelua