Valikko
Valikko
Ale!

Lämpömittari lasia tarkastettu 200 mm 0 – +130 °C kulma

 • Toimitus: Heti varastosta
 • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
 • Toimituskulut tuotteelle:
  • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
  • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

Alkuperäinen hinta oli: 34.28 €.Nykyinen hinta on: 17.71 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 4511068 Osastot: ,

Kuvaus

Lämpömittari lasia tarkastettu 200 mm 0 – +130 °C kulma

Yleistä lämpömittareista

Lämpömittarit ovat keskeisiä välineitä LVI-järjestelmissä (lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikka), ja niillä on tärkeä rooli järjestelmien tehokkaassa ja turvallisessa toiminnassa. Lämpömittarit mittaavat lämpötilaa ja niitä käytetään seuraavien tarkoitusten mukaan:
 1. Lämmitysjärjestelmien valvonta: Lämpömittareita käytetään seuraamaan lämmitysjärjestelmien, kuten kattiloiden, lämpöpumppujen ja pattereiden, lämpötiloja. Ne auttavat varmistamaan, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja tuottaa oikean määrän lämpöä.
 2. Lämpötilan säätely: Asuin- ja kaupallisissa rakennuksissa lämpömittareita käytetään ilman, veden ja muiden väliaineiden lämpötilan säätelyyn, mikä on keskeistä mukavuuden ja energiatehokkuuden kannalta.
 3. Vesijärjestelmien seuranta: Lämpömittareita käytetään vesijärjestelmissä, kuten kuumavesivaraajissa ja käyttöveden lämmitysjärjestelmissä, seuraamaan veden lämpötilaa ja varmistamaan, että se on sopiva sekä turvallinen käyttäjille.
 4. Ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät: Lämpömittarit ovat olennaisia ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmien toiminnassa. Ne auttavat varmistamaan, että ilmastointi tuottaa halutun lämpötilan ja että jäähdytysjärjestelmät toimivat oikein.
 5. Energianhallinta ja -tehokkuus: Lämpömittareita käytetään myös energianhallintajärjestelmissä seuraamaan ja optimoimaan lämmitys- ja jäähdytysprosesseja, mikä auttaa vähentämään energiankulutusta ja säästämään kustannuksia.
 6. Häiriöiden havaitseminen: Lämpömittareiden avulla voidaan havaita poikkeamia normaalista toiminnasta, mikä voi olla merkki järjestelmän häiriöistä tai vioista.

Lämpömittareita on monenlaisia, digitaalisista analogisiin, ja ne voivat olla osa monimutkaisempia ohjausjärjestelmiä tai yksinkertaisia lämpötilan näyttäjiä. Niiden valinta ja sijoittelu vaativat asiantuntemusta, ja ne tulisi asentaa ja kalibroida asianmukaisesti varmistamaan niiden tarkkuus ja luotettavuus. Lisäksi säännöllinen huolto ja tarkastukset ovat tärkeitä mittareiden pitkäikäisyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua