Valikko
Valikko
Ale!

PALUUVENTTIILI KULMA ORAS 443620 STABILA PRO 3/4

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

24.62 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 4032039 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

PALUUVENTTIILI KULMA ORAS 443620 STABILA PRO 3/4 – Taattua Oras  laatua!

PALUUVENTTIILI KULMA ORAS 443620 STABILA PRO 3/4

Oras Stabila Pro -sulkuyhdistäjä patterin paluupuolelle sulkuventtiiliksi. Saatavilla suorana ja kulmamallin venttiilinä. Sulkutoiminto on hattumutterin alla, hattumutteri poistetaan 24 mm avaimella. Hattumutterissa on myös tiiviste, jolloin mahdollinen karavuoto ei aiheuta vahinkoa. Tuotteet on yksittäispakattu muovipussiin. Venttiilissä on nousevakarainen sulkuventtiili, käyttö 6 mm kuusiokolovavaimella. Vastapäivään kierrettäessä venttiili avautuu ja myötäpäivään kierrettäessä venttiili sulkeutuu.

Tutustu laajan valikoimaamme patteriventtiileitä ja – runkoja tästä

Oras Oy – Laadukaat tuotteet lämmitykseen

Oras Oy, suomalaisen teollisuuden kulmakivi ja talotekniikan vesikalustetoimittajan Oras Groupin osa, on jo vuosikymmenten ajan ollut tunnettu korkealaatuisten lämmitys- ja vesikalusteiden valmistajana. Yhtiö, jonka juuret ulottuvat syvälle Pohjoismaiden markkinajohtajuuteen ja joka on vakiinnuttanut asemansa myös Manner-Euroopassa, pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan tuotteidensa suorituskykyä vastatakseen sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin.
Oras Oy:n lämmityspattereiden säätöosat edustavat yrityksen sitoutumista innovaatioon ja laatuun. Ne ovat kehitetty vastaamaan nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien vaatimuksia tarjoten samalla käyttäjille mahdollisuuden säästää energiaa ja vähentää ympäristövaikutuksia. Oras Groupin vahvan brändin ja teollisen perinteen myötä nämä tuotteet ovat luotettava valinta niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin, jotka arvostavat kestävyyttä, tehokkuutta ja käyttömukavuutta lämmitysratkaisuissaan.

Termostaattiosat

Oras Oy:n valmistamat termostaattiosat ovat suunniteltu takaamaan tasainen ja miellyttävä lämpötila kotien ja julkisten tilojen lämmitysjärjestelmissä. Innovatiivinen teknologia mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön, mikä ei ainoastaan paranna käyttömukavuutta, vaan edistää myös energiatehokkuutta ja auttaa säästämään kustannuksissa. Termostaattiosien helppo asentaminen ja ylläpito tekevät niistä ihanteellisen valinnan niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiinkin.

Irtoanturit

Irtoanturit ovat keskeinen osa Oras Oy:n älykästä lämmitysratkaisua. Ne mahdollistavat lämpötilan seurannan ja säätelyn etäältä, tarjoten näin lisää mukavuutta ja joustavuutta käyttäjille. Antureiden avulla voidaan optimoida lämmitysjärjestelmän toiminta vastaamaan tarkasti todellisia lämpötilatarpeita, mikä vähentää tarpeetonta energiankulutusta ja edistää kestävää kehitystä.

Patteriventtiilien rungot

Oras Oy:n patteriventtiilien rungot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan lämmitysjärjestelmissä. Runkojen suunnittelu mahdollistaa niiden vaivattoman integroinnin erilaisiin järjestelmiin, tarjoten samalla tarkan ja tehokkaan lämmönjakelun. Niiden modulaarinen rakenne helpottaa asennusta ja mahdollistaa joustavuuden järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sulkuyhdistäjät

Sulkuyhdistäjät ovat avainasemassa Oras Oy:n lämmitysjärjestelmien komponenttien keskinäisessä yhteenliittämisessä. Ne takaavat tiiviit ja luotettavat liitokset, jotka ovat välttämättömiä järjestelmän tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta. Sulkuyhdistäjät mahdollistavat myös helpon pääsyn järjestelmän huoltoon ja ylläpitoon, mikä pidentää sen käyttöikää ja tehostaa sen toimintaa.

Patteriliittimet

Patteriliittimet ovat suunniteltu helpottamaan lämmityspattereiden liittämistä lämmitysjärjestelmään. Ne tarjoavat luotettavan ja tiiviin liitoksen, joka varmistaa lämmön tehokkaan siirtymisen järjestelmästä pattereihin. Oras Oy:n patteriliittimet ovat yhteensopivia useiden eri tyyppisten ja mallisten lämmityspattereiden kanssa, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan eri lämmitystarpeisiin.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
663 arvostelua