Valikko
Valikko
Ale!

PATTERIVENTTIILI SUORA ORAS 443020 STABILA PRO 3/4

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

33.21 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 4032028 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

PATTERIVENTTIILI SUORA ORAS 443020 STABILA PRO 3/4 – Taattua Oras  laatua!

PATTERIVENTTIILI SUORA ORAS 443020 STABILA PRO 3/4

Oras Stabila Pro on esisäädettävä termostaattinen patteriventtiili, joka on tarkoitettu käytettäväksi pumppukiertoisessa kaksiputkijärjestelmässä. Venttiilin tehtävänä on huonekohtainen lämmönsäätö. Patteriventtiili toimitetaan harmaalla sulku- /suojahatulla varustettuna ja ilman liittimiä. Venttiilin rungossa on kokomerkintä, virtaussuuntanuoli ja valmistusajankohtaleima. Venttiilissä on 17 esisäätöarvoa, esisäätöarvot 1 – 9 puolen numeron välein. Venttiilin esisäätöarvon asettaminen tapahtuu 13 mm kiintoavaimella. Karapesäkkeessä on kohdistusmerkki, jonka kohdalle haluttu esisäätöarvo käännetään. Kv-arvot 0,05 – 0,67. Sama karapesäke kaikissa malleissa, yksi varaosa.Venttiilien liitosmitat ennallaan, standardi EN215 sarja S. Esisäätöarvoa muutettaessa koko karapesää ei kierretä vaan pelkästään säätöaukon osia. Ei vuotoriskiä, vaikka säätöarvoa muuttaa sen jälkeen kun venttiili on ollut käytössä pidempään. Termostaattiosan liitoskierre M30x1,5 soveltuu myös sähköisille toimilaitteille. Tuotteet on pakattu yksittäin muovipussiin. Karapesäke on vaihdettavissa verkostoa tyhjentämättä DemoBlock-työkalun avulla. Venttiili ei sovellu käyttövesiverkostoon (runko ei DZR-messinkiä).

Tutustu laajan valikoimaamme patteriventtiileitä ja – runkoja tästä

Oras Oy – Laadukaat tuotteet lämmitykseen

Oras Oy, suomalaisen teollisuuden kulmakivi ja talotekniikan vesikalustetoimittajan Oras Groupin osa, on jo vuosikymmenten ajan ollut tunnettu korkealaatuisten lämmitys- ja vesikalusteiden valmistajana. Yhtiö, jonka juuret ulottuvat syvälle Pohjoismaiden markkinajohtajuuteen ja joka on vakiinnuttanut asemansa myös Manner-Euroopassa, pyrkii jatkuvasti innovoimaan ja parantamaan tuotteidensa suorituskykyä vastatakseen sekä ammattilaisten että kuluttajien tarpeisiin.
Oras Oy:n lämmityspattereiden säätöosat edustavat yrityksen sitoutumista innovaatioon ja laatuun. Ne ovat kehitetty vastaamaan nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien vaatimuksia tarjoten samalla käyttäjille mahdollisuuden säästää energiaa ja vähentää ympäristövaikutuksia. Oras Groupin vahvan brändin ja teollisen perinteen myötä nämä tuotteet ovat luotettava valinta niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin, jotka arvostavat kestävyyttä, tehokkuutta ja käyttömukavuutta lämmitysratkaisuissaan.

Termostaattiosat

Oras Oy:n valmistamat termostaattiosat ovat suunniteltu takaamaan tasainen ja miellyttävä lämpötila kotien ja julkisten tilojen lämmitysjärjestelmissä. Innovatiivinen teknologia mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön, mikä ei ainoastaan paranna käyttömukavuutta, vaan edistää myös energiatehokkuutta ja auttaa säästämään kustannuksissa. Termostaattiosien helppo asentaminen ja ylläpito tekevät niistä ihanteellisen valinnan niin uudisrakennuksiin kuin remonttikohteisiinkin.

Irtoanturit

Irtoanturit ovat keskeinen osa Oras Oy:n älykästä lämmitysratkaisua. Ne mahdollistavat lämpötilan seurannan ja säätelyn etäältä, tarjoten näin lisää mukavuutta ja joustavuutta käyttäjille. Antureiden avulla voidaan optimoida lämmitysjärjestelmän toiminta vastaamaan tarkasti todellisia lämpötilatarpeita, mikä vähentää tarpeetonta energiankulutusta ja edistää kestävää kehitystä.

Patteriventtiilien rungot

Oras Oy:n patteriventtiilien rungot on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan lämmitysjärjestelmissä. Runkojen suunnittelu mahdollistaa niiden vaivattoman integroinnin erilaisiin järjestelmiin, tarjoten samalla tarkan ja tehokkaan lämmönjakelun. Niiden modulaarinen rakenne helpottaa asennusta ja mahdollistaa joustavuuden järjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa.

Sulkuyhdistäjät

Sulkuyhdistäjät ovat avainasemassa Oras Oy:n lämmitysjärjestelmien komponenttien keskinäisessä yhteenliittämisessä. Ne takaavat tiiviit ja luotettavat liitokset, jotka ovat välttämättömiä järjestelmän tehokkuuden ja turvallisuuden kannalta. Sulkuyhdistäjät mahdollistavat myös helpon pääsyn järjestelmän huoltoon ja ylläpitoon, mikä pidentää sen käyttöikää ja tehostaa sen toimintaa.

Patteriliittimet

Patteriliittimet ovat suunniteltu helpottamaan lämmityspattereiden liittämistä lämmitysjärjestelmään. Ne tarjoavat luotettavan ja tiiviin liitoksen, joka varmistaa lämmön tehokkaan siirtymisen järjestelmästä pattereihin. Oras Oy:n patteriliittimet ovat yhteensopivia useiden eri tyyppisten ja mallisten lämmityspattereiden kanssa, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan eri lämmitystarpeisiin.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Mitä asiakkaamme sanovat
663 arvostelua