Valikko
Valikko
Ale!

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 1000

Original price was: 5,820.00 €.Current price is: 4,350.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3629007 Osastot: , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 1000 – 5-10 henkilön talouksiin!

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 1000

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 1000 on Nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu 1–2 omakotitalon tai paritalon pesu- ja tiskivesille. Mitoitettu 5–10 henkilölle ja max. 300 m² huoneistoalalle. Korvaa perinteisen maapuhdistamo- tai moduulikentän. Toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin, jossa olevat mikrobit käyttävät hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Puhdistunut vesi imeytetään maaperään. Käsittelykapasiteetti 1000 l/vrk. Tyhjennys noin kerran vuodessa.

BioRami puhdistamo täyttävät jätevesiasetuksen vaatimustason puhdistusvaatimukset. Ankaralla vaatimustason alueella suositellaan käytettäväksi fosfaatittomia pesuaineita. BioRami harmaavesipuhdistamosta puhdistettu jätevesi ohjataan purkuputkella lisävarusteena saatavan näytteenottokaivon kautta esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään. Jos purkupaikkana on avo-oja, tarkasta näytteenottokaivon tarve kunnan viranomaiselta. Imeytettäessä puhdistettu vesi maaperään lisätään näytteenottokaivo aina BioRami harmaavesipuhdistamon perään. Pumppukaivoa tarvitaan, jos purkuputkea ei saa korkeuseron takia johdettua suoraan avo-ojaan tai imeytykseen.

Suomalaisella Wavinilla on jo usean vuosikymmenen kokemus erilaisten ympäristöalan muovituotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Luotettavat ratkaisut ovat tehneet yrityksemme tunnetuksi innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat, että tuotteemme ovat ensiluokkaisia ja soveltuvat Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Tutustu koko jätevesijärjestelmän tuotteisiin täältä!

Ominaisuudet

  • käsittelee: 1000l/vrk
  • tilavuus: 1500l
  • Korkeus: 2430 mm
  • Leveys: 1320 mm
  • Pituus: 3200 mm

Lisätarvike: Asennuksessa tarvitaan ankkurointilevyt (6kpl) ja ankkurointiliinat (4kpl).

Asennus

  • Asennussyvyys max: 1000 mm
  • Asennuksessa tarvitaan lisäksi 6 kpl ankkurointilevyjä sekä 4 kpl ankkurointiliinoja, mikäli pohjavesi on korkeammalla kuin säiliön pohja.
Harmaavesijärjestelmä varustetaan näytteenottokaivolla, jos kunnan viranomainen sen vaatii. Mikäli pohja- tai pintavesi on korkeammalla kuin säiliön pohja, tulee BioRami-puhdistamo ankkuroida. Näytteenottokaivo ja asennukseen sopivat ankkurointiliinat ja -levyt ovat lisävarusteita.

Ohjeet ja esitteet:

Wavin-Labko Oy yrityksenä

Wavin-Labko Oy– Innovatiiviset rakentamisen ja infran ratkaisut

Wavin tarjoaa laajan valikoiman kestäviä tuotteita ja ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin. Innovatiivisten järjestelmiemme avulla rakennetaan terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä kaikkialla maailmassa.

Tarinamme alkaa vuodesta 1955, Alankomaista. Nykyisin olemme globaalisti toimiva yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin eri maanosissa. Meillä on yli 60 vuoden kokemus ja osaava joukko raikkaalla tavalla ajattelevia, monipuolisia asiantuntijoita. Näiden voimavarojen turvin olemme ryhtyneet ratkomaan maapallon suurimpia haasteita, joihin lukeutuvat luotettava puhtaan veden saanti, sanitaation ja hygienian parantaminen, ilmaston vaihteluja kestävät kaupungit ja rakentamisen ratkaisujen parantaminen.

Kestävyys ajaa meitä tuoteinnovaatioihin

Olemme johtava toimittaja käyttö-, jäte-, ja hulevesien, kattojen vedenpoiston, lämmityksen ja viilennyksen sekä mekaanisen ilmanvaihdon kestävissä tuotteissa ja ratkaisuissa. Tarkoituksemme on selkeä ja suoraviivainen: edistää elämää kaikkialla maailmassa rakentamalla terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä. Yhdessä emoyhtiömme Orbian muiden liiketoimintayksiköiden kanssa tavoittelemme sitä ylevää päämäärää, että maailma olisi turvallinen, terveellinen ja mukava paikka elää.

Asiakaslähtöinen yrityskulttuuri

Meille on ilo ja kunnia saada tarjota innovatiivisia ratkaisujamme, välineitämme ja teknistä tukea laajalle joukolle rakennus- ja infra-alan ammattilaisia ja kehittäjiä. Asiakkaisiimme lukeutuvat rakennusten omistajat, rakennuttajat, pää- ja aliurakoitsijat, insinöörit, suunnittelijat, asentajat ja kunnallisviranomaiset.

Toimialajohtajana maineemme rakentuu luottamukselle, jota asiakkaamme ja sidosryhmämme tuntevat meitä kohtaan. Kehitämme tuotteitamme ja ratkaisujamme jatkuvasti, jotta ne täyttäisivät asiakkaidemme toiveet heidän moninaisissa hankkeissaan.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua