Valikko
Valikko
Ale!

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 300

Original price was: 1,799.00 €.Current price is: 1,499.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3629004 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 300 – Kesämökille

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 300

BioRami 300 harmaavesipuhdistamo koostuu yhdestä pallomaisesta 250 litran säiliöstä, säiliön sisällä olevasta ylös nostettavasta jakoaltaasta ja biosäkeistä. Jakoaltaaseen on kiinnitetty kiinteästi kouru, joka ohjaa tuloviemäristä tulevan jäteveden jakoaltaalle. Puhdistamon max. käsittelykapasiteetti on 300 l/vrk. Harmaavesijärjestelmä varustetaan näytteenottokaivolla, jos kunnan viranomainen sen vaatii. Näytteenottokaivo on saatavana lisävarusteena. Lisävarusteina järjestelmään on saatavissa ankkurointiliinat. Säiliö on ankkuroitava, jos pohjavesi on korkeammalla kuin säiliön pohja. Samalla on varmistettava, että pohja/pintavesi ei nouse puhdistamoon. Puhdistettu vesi ohjataan purkuputkella esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään.

Tutustu koko jätevesijärjestelmän tuotteisiin täältä!

Ominaisuudet

 • käsittelee: 300l/vrk
 • tilavuus: 250l

Lisätarvike: Asennuksessa tarvitaan ankkurointilevyt (4kpl) ja ankkurointiliinat (2kpl).

BioRami-harmaavesipuhdistamojen edut:

 • Sähkötön
 • Kemikaaliton
 • Pieni tilantarve – ei vaadita maapuhdistamokenttää
 • Nopea, siisti ja kustannuksia säästävä asennus
 • Helppo huoltaa
 • Ei turpeiden vaihtotarvetta

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Wavin
 • Tuotenumero: LVI-3629004
 • Käsittelykapasiteetti 300 l/vrk

Ohjeet ja esitteet:

Wavin-Labko Oy yrityksenä

Wavin-Labko Oy– Innovatiiviset rakentamisen ja infran ratkaisut

Wavin tarjoaa laajan valikoiman kestäviä tuotteita ja ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin. Innovatiivisten järjestelmiemme avulla rakennetaan terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä kaikkialla maailmassa.

Tarinamme alkaa vuodesta 1955, Alankomaista. Nykyisin olemme globaalisti toimiva yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin eri maanosissa. Meillä on yli 60 vuoden kokemus ja osaava joukko raikkaalla tavalla ajattelevia, monipuolisia asiantuntijoita. Näiden voimavarojen turvin olemme ryhtyneet ratkomaan maapallon suurimpia haasteita, joihin lukeutuvat luotettava puhtaan veden saanti, sanitaation ja hygienian parantaminen, ilmaston vaihteluja kestävät kaupungit ja rakentamisen ratkaisujen parantaminen.

Kestävyys ajaa meitä tuoteinnovaatioihin

Olemme johtava toimittaja käyttö-, jäte-, ja hulevesien, kattojen vedenpoiston, lämmityksen ja viilennyksen sekä mekaanisen ilmanvaihdon kestävissä tuotteissa ja ratkaisuissa. Tarkoituksemme on selkeä ja suoraviivainen: edistää elämää kaikkialla maailmassa rakentamalla terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä. Yhdessä emoyhtiömme Orbian muiden liiketoimintayksiköiden kanssa tavoittelemme sitä ylevää päämäärää, että maailma olisi turvallinen, terveellinen ja mukava paikka elää.

Asiakaslähtöinen yrityskulttuuri

Meille on ilo ja kunnia saada tarjota innovatiivisia ratkaisujamme, välineitämme ja teknistä tukea laajalle joukolle rakennus- ja infra-alan ammattilaisia ja kehittäjiä. Asiakkaisiimme lukeutuvat rakennusten omistajat, rakennuttajat, pää- ja aliurakoitsijat, insinöörit, suunnittelijat, asentajat ja kunnallisviranomaiset.

Toimialajohtajana maineemme rakentuu luottamukselle, jota asiakkaamme ja sidosryhmämme tuntevat meitä kohtaan. Kehitämme tuotteitamme ja ratkaisujamme jatkuvasti, jotta ne täyttäisivät asiakkaidemme toiveet heidän moninaisissa hankkeissaan.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua