Valikko
Valikko
Ale!

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 600

Original price was: 4,295.00 €.Current price is: 3,450.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 3629006 Osastot: , , Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 600 – Koti ja mökkikäyttöön

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 600

BioRami 600 soveltuu sekä mökki- että omakotikäyttöön. BioRami 600 on varustettu SAKO 2 -saostuskaivolla. BioRami 600 on tarkoitettu 1-5 henkilölle. BioRami ratkaisu korvaa maapuhdistamon imeytyskentän. Kaksiosastoisen saostussäiliön tilavuus 1000 litraa.

Omakotitaloon tai mökille

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 600 on tarkoitettu omakotitalon harmaiden jätevesien, kuten pesu- ja tiskivesien käsittelyyn. Puhdistamon käsittelykapasiteetti on 600 litraa/vrk ja puhdistamo on mitoitettu 1 – 5 henkilön käyttöön. BioRami-harmaavesipuhdistamo on nopeasti ja kustannustehokkaasti asennettava, toimintavarma ratkaisu, jolla voidaan korvata perinteinen maapuhdistamo- tai moduulikenttä. BioRami 600 soveltuu hyvin myös saneerauskohteisiin, joissa on vanhat, hyväkuntoiset saostuskaivot. Harmaavesipuhdistamoon ei saa johtaa käymälävesiä, vaan ne on ohjattava erilliseen järjestelmään kuten umpisäiliöön.

Järjestelmä koostuu kaksiosastoisesta 1000 litran saostussäiliöstä, joka erottaa rasvan ja kiintoaineen jätevedestä, sekä 600 litran BioRami-harmaavesipuhdistamosta, jonka sisällä on jakoallas ja biosäkit. Järjestelmän toiminta perustuu aktiiviseen biofilmiin. Biofilmi syntyy jätevesisäiliössä olevien mikrobisäkkien pinnalle, kun jätevesi jaetaan tasaisesti jakajalta biosäkeille. Mikrobit käyttävät hyväkseen jäteveden sisältämiä ravinteita. Biosäkit voidaan tarvittaessa huuhdella maanpinnalta käsin, eikä tarvetta turpeiden vaihdon kaltaiselle työläälle ja kalliille toimenpiteelle ole. Puhdistunut vesi ohjataan purkuputkella esim. avo-ojaan tai imeytetään maaperään.

Tutustu koko jätevesijärjestelmän tuotteisiin täältä!

Ominaisuudet

 • käsittelee: 600l/vrk
 • tilavuus: 600l
 • Korkeus: 2200 mm
 • Leveys: 1090 mm
 • Pituus: 1470 mm
 • Tilavuus: 600 litraa

Lisätarvike: Asennuksessa tarvitaan ankkurointilevyt (6kpl) ja ankkurointiliinat (4kpl).

Harmaavesipuhdistamo Wavin BioRami 600 tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Wavin
 • Tuotenumero: LVI-3629006
 • Mitoitettu 15 henkilölle
 • Huoneistoala max: 150 m²
 • Säiliöitä: 2 kpl
 • Saostuskaivon tilavuus: 1000 l, kaksiosastoinen
 • Saostuskaivon ja jakoaltaan tyhjennys sakasta kerran vuodessa tai tarvittaessa
 • Tuuletusputki, hatullinen: D110, pituus 1 m
 • Tulo- ja lähtöyhde: 110 mm

Asennus

 • Asennussyvyys max: 1000 mm
 • Asennuksessa tarvitaan lisäksi 6 kpl ankkurointilevyjä sekä 4 kpl ankkurointiliinoja, mikäli pohjavesi on korkeammalla kuin säiliön pohja.
Harmaavesijärjestelmä varustetaan näytteenottokaivolla, jos kunnan viranomainen sen vaatii. Mikäli pohja- tai pintavesi on korkeammalla kuin säiliön pohja, tulee BioRami-puhdistamo ankkuroida. Näytteenottokaivo ja asennukseen sopivat ankkurointiliinat ja -levyt ovat lisävarusteita.

Ohjeet ja esitteet:

Wavin-Labko Oy yrityksenä

Wavin-Labko Oy– Innovatiiviset rakentamisen ja infran ratkaisut

Wavin tarjoaa laajan valikoiman kestäviä tuotteita ja ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin. Innovatiivisten järjestelmiemme avulla rakennetaan terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä kaikkialla maailmassa.

Tarinamme alkaa vuodesta 1955, Alankomaista. Nykyisin olemme globaalisti toimiva yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja rakennus- ja infra-alan tarpeisiin eri maanosissa. Meillä on yli 60 vuoden kokemus ja osaava joukko raikkaalla tavalla ajattelevia, monipuolisia asiantuntijoita. Näiden voimavarojen turvin olemme ryhtyneet ratkomaan maapallon suurimpia haasteita, joihin lukeutuvat luotettava puhtaan veden saanti, sanitaation ja hygienian parantaminen, ilmaston vaihteluja kestävät kaupungit ja rakentamisen ratkaisujen parantaminen.

Kestävyys ajaa meitä tuoteinnovaatioihin

Olemme johtava toimittaja käyttö-, jäte-, ja hulevesien, kattojen vedenpoiston, lämmityksen ja viilennyksen sekä mekaanisen ilmanvaihdon kestävissä tuotteissa ja ratkaisuissa. Tarkoituksemme on selkeä ja suoraviivainen: edistää elämää kaikkialla maailmassa rakentamalla terveellisiä ja kestäviä ympäristöjä. Yhdessä emoyhtiömme Orbian muiden liiketoimintayksiköiden kanssa tavoittelemme sitä ylevää päämäärää, että maailma olisi turvallinen, terveellinen ja mukava paikka elää.

Asiakaslähtöinen yrityskulttuuri

Meille on ilo ja kunnia saada tarjota innovatiivisia ratkaisujamme, välineitämme ja teknistä tukea laajalle joukolle rakennus- ja infra-alan ammattilaisia ja kehittäjiä. Asiakkaisiimme lukeutuvat rakennusten omistajat, rakennuttajat, pää- ja aliurakoitsijat, insinöörit, suunnittelijat, asentajat ja kunnallisviranomaiset.

Toimialajohtajana maineemme rakentuu luottamukselle, jota asiakkaamme ja sidosryhmämme tuntevat meitä kohtaan. Kehitämme tuotteitamme ja ratkaisujamme jatkuvasti, jotta ne täyttäisivät asiakkaidemme toiveet heidän moninaisissa hankkeissaan.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua