Valikko
Valikko
Ale!

Klaro 10 pienpuhdistamo ulko-ohjausyksiköllä

Alkuperäinen hinta oli: 12,390.00 €.Nykyinen hinta on: 11,150.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): Klaro10-Ulko Osastot: Tuotemerkki:

Kuvaus

Klaro 10 pienpuhdistamo ulko-ohjausyksiköllä

Klaro 10 pienpuhdistamo ulko-ohjausyksiköllä on biologiskemiallinen puhdistamo, joka soveltuu kaikkien jätevesien käsittelyyn ympärivuotisessa käytössä oleviin asuntoihin. Klaro pienpuhdistamon ansiosta et tarvitse erillistä suurta imeytyskenttää, vaan puhdistetun jäteveden voi ohjata esimerkiksi avo-ojaan tai imeyttää maahan imeytysmodulin avulla. Klaron tehokkaan puhdistusprosessin, helpon huollettavuuden ja sekä kompaktin kokonsa ansiosta Klaro on toimintavarma ja taloudellinen valinta jätevesien käsittelyyn.

Klaro pienpuhdistamoita on saatavana 5, 8  sekä 10 hengen talouksiin, ja ohjausyksiköitä on sekä ulos että sisälle sijoitettavia.

Toimintaperiaate:

Klaro pienpuhdistamon toiminta perustuu fosforin saostukseen kemikaalin avulla sekä biologiseen aktiivilieteprosessiin, jonka jälkeen puhdistettu jätevesi voidaan imeyttää maaperään esimerkiksi imeytysmoduulin tai avo-ojan avulla.Toimintavarmuus Klaron pienpuhdistamoissa perustuu niin kutsuttuun mammut-pumppaukseen, jossa järjestelmän toiminnot toteutetaan ilmapuhaltimella, eikä lietteen seassa ole lainkaan vaihdettavia suodattimia taikka liikkuvia osia. Ohjauspaneeli ja käyntiääneltään hiljainen ilmakompressori sijoitetaan maan päälle ulkoyksikköön tai sisälle esimerkiksi tekniseen tilaan, jolloin järjestelmän huolto ja hallinta onnistuvat helposti ja vaivattomasti.

MX- jätevesijärjestelmien valintaopas

Huolto ja käyttö:

Kodin jätevesijärjestelmää valittaessa, on hyvä ajatella sitä, kuinka paljon on valmis tekemään huolto- ja valvontatoimenpiteitä. Pienpuhdistamot ovat teknisiä järjestelmiä ja vaativat siten ajoittain huoltotoimia toimivuuden ja puhdis-tustehon varmistamiseksi.

Klaron käytettävyys, ylläpito ja huoltaminen on tehty mah-dollisimman vaivattomaksi. Vuosittaisia huoltotoimia ovat kemikaalin lisäys tarvittaessa sekä saostussäiliön tyhjennys 1—2 kertaa vuodessa. Järjestelmä ilmoittaa mahdollisista häiriötilanteista.

Pienpuhdistamon toimivuus ja pitkä käyttöikä on helppoa varmistaa huoltosopimuksella. Huoltosopimuksella saadaan käyttöön koko maan kattava huoltoverkosto, joka mahdol-listaa järjestelmän säännölliset huollot ja tarkastuskäynnit vuosittain. Huollon yhteydessä tarkastetaan puhdistamon toiminnot, aktiivilietteen määrä ja kemikaalin annostus sekä mah-dolliset vikailmoitukset. Lisäksi huoltosopimuksen myötä järjestelmälle myönnetään kolmen vuoden takuu. Ilman sopimusta järjestelmän takuuaika on yksi vuosi. Lisätietoja huoltosopimuksesta saat jälleenmyyjältäsi.

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Klaro 10 pienpuhdistamon lisätiedot:

 • Varustettu ulko-ohjausyksiköllä
 • Mitoitus: 8-10 hlö
 • Kaivannon syvyys: 2,4 – 3,1m
 • Pituus: 2390 mm
 • Leveys: 2190 mm
 • Korkeus: 2100 mm (ilman nousuputkea ja teleskooppia)
 • Paino: 220 kg
 • Kokonaistilavuus: 6500 ltr
 • Saostustilavuus: 3250 ltr
 • Maksimivirtaama: 1500 ltr / vrk
 • Sähkönkulutus: n. 0,7 kWh / hlö / vrk
 • Kemikaalin kulutus: n. 5ltr / hlö / v
 • Puhdistuspanoksen koko: 375 ltr
 • Puhallin – 45 W – sähkönkulutus n. 4 €/kk

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua