Valikko
Valikko
Ale!

Super glidex liukuaine 400g

(1 tuotearvio)
  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € =  0€ , RAHTIVAPAASTI

13.20 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 2241408 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Liukuaine 400g Glidex Unipak, GLIDEX on silikonipitoinen liukuaine, jota käytetään muovimuhviputkien asennuksessa. SUPERGLIDEX on lumivalkoista ja hajutonta ja sen koostumus on miellyttävän voidemainen. Neutraali pH-arvo (noin 7). Kestää pakkasta. Valmistetaan myös erikoislaatuna, joka kestää pakkasta jopa –30°C.

SUPERGLIDEX varmistaa muovimuhviputkien helpon ja vaivattoman liittämisen. SUPERGLIDEX:illä on hyvä tarttumiskyky jopa märässä/kosteassa ympäristössä. Aineen sisältämä silikoni vaikuttaa siten, että putkiosat voidaan pitemmänkin ajan kuluttua irrottaa toisistaan ja lisäksi aine suojaa kumitiivisteitä kuivumasta/haurastumasta.

Puhdista putkiosat hiekasta, mullasta ja muusta liasta. Muhviputken terävään päähän levitetään tasainen kerros Super GLIDEXiä, minkä jälkeen putkien yhdistäminen on helppoa. Valitusta pakkausmuodosta riippuen SUPERGLIDEX levitetään siveltimellä (purkista) tai suoraan aineella putkilosta.Noudattakaa muuten putkivalmistajan asennusohjeita.

Edellä annetut neuvot perustuvat testeihin ja kokemuksiin. Koska me emme voi valvoa tuotteen käyttöä, suositellaan koeasennuksia sen varmistamiseksi, että tuote sopii haluttuun asennukseen.

Iho pestään vedellä ja saippualla. Roiskeet silmiin huuhdellaan pois heti vedellä.
HUOMIO! Liukastumisonnettomuuksien välttämiseksi puhdistakaa lattia huolellisesti mahdollisista roiskeistaRoiskeet vaatteista poistetaan helposti tavallisessa konepesussa.

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

1 arvio tuotteelle Super glidex liukuaine 400g

4,0 Arvostelu
1-1 1:n arvostelusta
Lisää arvostelu
You must be logged in to post a review Log In
Mitä asiakkaamme sanovat
660 arvostelua