Valikko
Valikko

Lattialämmityksen suunnittelu – lähtökohta on
suunnata energia sinne, missä lämpöä tarvitaan

Lattialämmityksen suunnittelu vaatii erikoisosaamista. Siksi käyttämämme suunnittelijat ovat alansa ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus lattialämmitysten suunnittelusta. Suunnittelijamme toteuttavat kohteet omakotitaloista aina suuriin kokonaisuuksiin.

Huomioimme aina suunnittelussa kohteen erilaiset ratkaisut, kuten lattiarakenteet sekä ikkunoiden ja ovien sijainnit ja koot.Valmis lattialämmitys toimii energiatehokkaasti ja estää esimerkiksi epämiellyttävän vedon ikkunoista. Vesikiertoinen lattialämmitys on tutkitusti energiatehokkain lämmönjakotapa.

Huoneissa on usein suuriakin eroja tehotarpeessa. Esimerkiksi suuret ikkunat vaativat tiheämmän putkituksen ikkunaseinustalla, jolloin ikkunoista tuleva veto voidaan estää.

Lattialämmitys wc:ssä, kylpyhuoneessa ja muissa kosteissa tiloissa

Kosteiden tilojen teho lasketaan usein niin, että lämpötila niissä on + 24 ° C. Kosteiden tilojen lämmitys kannattaa toteuttaa omaan lämmityspiiriin, jolloin niiden lämpötilaa voidaan säätää erikseen. Näin kosteiden tilojen lämmitys onnistuu esimerkiksi kesällä, kun muissa tiloissa lämmitys ei ole käytössä.

Mitä valmis suunnitelma sisältää ja mihin sitä käytetään?

Suunnitelman pohjalta asennnusliike asentaa putket, jakotukit, termostaatit sekä muut lattialämmityksen osat. Suunnitelmista toimitamme kopiot myös sinulle ja voit tallettaa ne kiinteistösi kansioon muiden papereiden kanssa.

Suunnitelmat tehdään aina CAD-ohjelmalla, joista suunnittelijoillamme on käytössään aina päivitetyt ajanmukaiset versiot.

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua