Valikko
Valikko

Projektimyynti LVI-Tarvikkeet: Rakentajan ja remontoijan avuksi

Projektimyynti LVI-tarvikkeet: ratkaisusi laajojen hankkeiden tarpeisiin

Verkkokauppa LVInetti tarjoaa kattavan valikoiman LVI-tarvikkeita, joista jokainen rakennus- tai remonttiprojekti hyötyy. Vaikka verkkokauppamme valikoima on laaja, kaikki tuotteet eivät mahdu näkyville verkkosivuillemme. Tämän vuoksi olemme luoneet projektimyyntipalvelun, joka on suunniteltu tukemaan suurempia hankintoja ja tarjoamaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja niitä tarvitseville. Projektimyyntimme on erityisesti suunnattu asiakkaille, joiden hankkeiden yhteisarvo ylittää 2.500 euroa.

Yksilöllinen palvelu ja räätälöidyt tarjoukset!

Me LVInetissä ymmärrämme, että jokainen projekti on ainutlaatuinen.Mikäli sinulla on massalista tarvitsemistasi tuotteista , joista ilmenee LVI- tai tuotekoodit, niin voimme laskea kokonaistarjouksen omaan projektiisi. Projektimyyntimme palvelee lähinnä projekteja, jotka sisältävät laajan valikoiman tuotteita ja niiden yhteisarvo on yli 2.500,00 €, alv24%

Lähetä tarjouspyyntösi meille osoitteeseen asiakaspalvelu@lvinetti.fi. Saat kokonaistarjouksen tuotteista yleensä 48h kuluessa. Annamme tarvittaessa lisätietoa puhelinpalvelumme kautta puh. 045 7875 4010, jossa palvelemme arkisin klo 10 -17.00.

Olemme varmoja, että voimme tarjota kokonaisedulliset hinnat LVI-tarvikehankinnoissa.

Projektimyyntipalvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden keskittyä olennaiseen – rakentamiseen ja remontointiin – samalla kun me huolehdimme, että saat parhaat mahdolliset tuotteet projektiisi. Tutustu projektimyyntipalveluumme ja pyydä tarjous tänään!

Luota LVInettiin – kumppaniisi, joka tukee sinua projektisi jokaisessa vaiheessa, varmistaen, että saat käyttöösi alan parhaat tarvikkeet ja palvelut.

Laaja valikoima LVI-tarvikkeita

Palvelemme ja tarjoamme tuotteita mm. seuraavissa päätuoteryhmissä:

Luotettavaa kauppaa

Luottoluokituksemme on paras eli AAA. Lisäksi kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan sekä olemme olleet Kauppalehden Menestyjä Yritys vuosina 2021 -2023.  Tämä kaikki kertoo siitä, että kanssamme on luotettavaa ja turvallista tehdä kauppaa. Asiakasarvostelumme verkkokaupassa on yli 4,5 /5 tähteä. Kaikki arvostelut on vahvistettu kolmannen osapuolen taholta. Voit lukea asiakasarvostelujamme täältä.

100% Suomalaista nettikauppaa

lvinetti.fi on osa Suomalaista Onekey Partners -yhtiötä. Kun asioit kansamme, tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja kasvua. Avainhenkilömme ja omistajamme ovat toimineet LVI alalla jo vuodesta 1987 alkaen. Olemme osa OneKey Partners SR Oy -konsernia.

HUOM! Valitettavasti alalla toimii yrityksiä, jotka eivät pysty toimittamaan tarvikkeita lupauksista huolimatta. Kannattaa tarkistaa pikaisella Google -haulla, minkälaisia kokemuksia yrityksistä asiakkailla on ja ensisijaisesti löytyykö toiminnasta  negatiivista palautetta,

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua