Valikko
Valikko

Akvaterm

Akvaterm on Suomen johtava energiavaraajien valmistaja

Akvaterm jo vuodesta 1993

Akvaterm on kotimainen energiavaraajien valmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1993, kun yritys perustettiin Kokkolassa. Vuonna 2017 tapahtunut fuusio Kaukora Oy:n kanssa toi mukanaan lisää tuotantokapasiteettia ja modernit valmistusmenetelmät, vahvistaen Akvatermin asemaa markkinoilla. Yrityksen valmistusprosessit pysyvät Suomessa, ja tuotteita myydään monikielisesti eri puolille maailmaa. Tutustu tarkemmin Akvatermin toimintaan heidän kotisivuillaan.

Vakiomallit ja räätälöidyt ratkaisut

Akvatermin tuotevalikoima kattaa niin standardikokoiset energiavaraajat kuin täysin räätälöitävät ratkaisutkin. Asiakkaat voivat valita varaajiin haluamansa materiaalit, tilavuudet, ulkomitat ja tekniset ominaisuudet kuten yhteet, kierukat ja eristykset. Tämä mahdollistaa optimoidun suorituskyvyn erilaisille asennuskohteille. Yksilöllisten tarpeiden mukainen suunnittelu varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri oikeanlaisen varaajan käyttöönsä. Lue lisää Akvatermin varaajavaihtoehdoista täältä.

Uudistunut Akva EK -lämminvesivaraaja

Akvatermin uusin innovaatio on Akva EK -lämminvesivaraaja, joka on saatavilla eri tilavuuksissa, 300–10 000 litraa. Varaajan paineluokka on 3 bar, ja se on varustettu 100 mm paksulla saumattomalla polyuretaanieristyksellä, joka tarjoaa erinomaisen lämpötehokkuuden. AKVA EK on suunniteltu monipuoliseen käyttöön; siinä on vakiona käyttöveden lämmitykseen tarkoitettu LK S -kierukka, ja alaosaan voidaan asentaa lisäkierukoita, kuten aurinkokierukka tai muu latauskierukka. Tuote-esitteen löydät tästä linkistä.

LVINETTI – LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ykkösvalinta

LVINETTI on vuodesta 2011 toiminut verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman LVI-tarvikkeita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tarjoamme markkinoiden edullisimmat hinnat ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, mikä näkyy yli 4,5 tähden keskiarvona asiakasarvosteluissa. Tutustu verkkokauppamme kattavaan valikoimaan ja palveluihin osoitteessa www.lvinetti.fi.

Tämän strategisen kumppanuuden myötä LVINETTI tuo Akvatermin laadukkaat ja monipuoliset LVI-tuotteet suoraan kuluttajille ja ammattilaisille, tarjoten näin parhaat mahdolliset ratkaisut jokaiseen tarpeeseen. Valitsemalla Akvatermin tuotteet LVINETTI-verkkokaupasta varmistat, että energiatehokkuus ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa.

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua