Valikko
Valikko

Beam

BEAM – Laadukkaat keskuspölynimurit

BEAM on ollut merkittävä nimi keskuspölynimurien markkinoilla jo vuosikymmenten ajan, tarjoten asiakkaille kehittyneitä ja korkealaatuisia ratkaisuja sisäilman parantamiseen. Vuodesta 1957 lähtien BEAM on keskittynyt innovaatioihin ja tehokkuuteen, mikä on tehnyt siitä luotettavan kumppanin sekä kuluttajille että LVI-alan ammattilaisille. Tutustu tarkemmin BEAMin tarjontaan ja tuotteiden erityispiirteisiin BEAMin verkkosivuilla.

BEAM-keskuspölynimurit ovat aina kehityksen kärjessä.

BEAMin historia juontaa juurensa vuoteen 1957, jolloin ensimmäiset keskuspölynimurit otettiin käyttöön. Yli 60 vuoden aikana se on jatkanut tuotekehitystä vastaamaan yhä kasvaviin asiakastarpeisiin. Beamark Oy, joka on toiminut BEAMin maahantuojana vuodesta 1988, on tuonut Suomen markkinoille huippuluokan pölynimuriteknologiaa, joka on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Modernit BEAM-keskuspölynimurit poistavat tehokkaasti hienopölyn ja mikrobit, mikä vähentää allergiariskejä ja parantaa merkittävästi sisäilman laatua. Uusimpien mallien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota paitsi suorituskykyyn myös äänen vaimennukseen, mikä tekee BEAM-imureista erityisen hiljaisia käytössä.

Puhdas koti nopeasti ja vaivattomasti

Keskitymme BEAMilla paitsi tehokkuuteen myös käyttäjän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tutkimukset osoittavat, että puhdas ja raikas sisäilma vaikuttaa suoraan ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin. Tämän vuoksi BEAM-imurit on suunniteltu niin, että ne poistavat sisäilmasta kaikki epäpuhtaudet tehokkaasti ja varmasti.

Käyttäessäsi BEAMin keskuspölynimuria voit olla varma, että sisäilma on puhdistettu perusteellisesti. Imurin suunnittelussa on huomioitu erityisesti se, että pöly ja allergeenit poistetaan kokonaan asuintiloista, parantaen näin elämänlaatua.

Innovatiivisia ratkaisuja BEAM:ilta

Emme pelkästään tarjoa keskuspölynimureita, vaan myös laajan valikoiman innovatiivisia lisävarusteita ja suodattimia, jotka tekevät siivouksesta vieläkin tehokkaampaa. Lisävarusteiden avulla voit räätälöidä pölynimurisi täyttämään juuri sinun tarpeesi, olipa kyse sitten suuremmista siivousalueista tai erikoispinnoista.

BEAMin innovaatiot eivät rajoitu pelkästään tuotteisiin, vaan ne kattavat myös palvelut, joita yritys tarjoaa. Asiakaspalvelu ja tekninen tuki ovat saatavilla, jotta jokainen käyttäjä voi hyötyä maksimaalisesti ostamastaan tuotteesta. Lisätietoja BEAMin uusimmista innovaatioista ja lisävarusteista löydät yrityksen omilta verkkosivuilta.

Lopuksi, on tärkeää mainita, että BEAM-tuotteet ovat saatavilla myös LVI-Netin verkkokaupassa, joka on tunnettu Suomen edullisimpana LVI-tuotteiden toimittajana. LVI-Netti palvelee sekä kuluttajia että LVI-alan ammattilaisia, tarjoten laajan valikoiman tuotteita erinomaiseen hintaan. Käy tutustumassa LVI-Netin kattavaan tuotevalikoimaan LVI-Netin verkkosivuilla, ja nauti markkinoiden parhaasta hinta-laatusuhteesta, kuten yli 4,5 tähden asiakasarvostelumme todistavat.

Mitä asiakkaamme sanovat
811 arvostelua