Valikko
Valikko

FLEXIT

Flexit -eriste

Ne on kehitetty vastaamaan vaativimpienkin LVI-alan tarpeiden mukaan. Tuote on suunniteltu erityisesti ilmanvaihtokanavien eristämiseen, ja se sopii niin lämmitys- kuin jäähdytysjärjestelmiin. Eristeen erinomainen asennettavuus ja tiiveys tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin.

Eristeen tekniset tiedot

Kanavaeriste on 3 metriä pitkä ja pakattu tiiviisti, mikä helpottaa sen käsittelyä ja kuljetusta. Eriste on kondenssitiivinen, ja sen ulkopinta on yhtenäinen. Tiivistyskuori limittyy saumakohdassa, ja päätyteippaukset tehdään 3 metrin välein. Tuotteen eristevahvuus on 100mm, joka saavutetaan käyttämällä kahta 50mm paksuista eristekappaletta. Eristeet valmistetaan Norjassa , Flexit A/S toimesta.

Tuotteen erilaiset käyttökohteet

Se sopii erinomaisesti jäähdyttävien ilmanvaihtojärjestelmien eristämiseen, sillä sen ominaisuudet varmistavat tehokkaan lämmöneristyksen ja kondenssin hallinnan. Eriste on myös helppo asentaa ilmanvaihtokanavien ympärille, mikä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti suurissa rakennushankkeissa.

Miksi valita Flexit-eriste LVINETTI-verkkokaupasta?

LVINETTI on toiminut LVI-alan verkkokauppana vuodesta 2011 lähtien, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta. Meillä on Suomen edullisin hintataso, ja tuotteemme, ovat huolella valikoituja vastaamaan korkeita laatuvaatimuksia.

Helppo ja turvallinen ostaminen

Verkkokauppamme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, joten tuotteiden selaaminen ja ostaminen on vaivatonta. Flexit-eriste on helppo tilata suoraan kotiisi tai työmaalle linkistä: Flexit-eriste LVINETTI-verkkokaupassa.

Vastuullisuus ja ympäristö

LVINETTI panostaa ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden tuotteiden tarjoamiseen. Flexit-eristeet auttavat vähentämään energiankulutusta ja siten myös rakennusten hiilijalanjälkeä.

Nämä eristeet ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat parantaa ilmanvaihtojärjestelmänsä suorituskykyä ja energiatehokkuutta. LVINETTI-verkkokauppa tarjoaa tämän huipputuotteen kilpailukykyiseen hintaan, joten osta nyt ja varmista, että ilmanvaihtojärjestelmäsi on mahdollisimman tehokas ja tiivis. Tutustu myös muihin Ilmanvaihtoeristeisiin tästä ja nauti markkinoiden parhaasta hinta-laatusuhteesta.

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua