Valikko
Valikko

Floore

Floore on edelläkävijä lattialämmityksen kehittämisessä

Floore on yksi merkittävimmistä vesikiertoisen lattialämmityksen kehittäjistä, tarjoten innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja sekä ammattilaisille että kuluttajille. Yrityksen menestys perustuu korkeatasoiseen tietämykseen, laajaan kokemukseen ja synnynnäiseen haluun tehdä lattialämmityksestä kaikille saatavaa. Tutustu lisää Flooreen heidän verkkosivuillaan.

Innovatiivinen lähestymistapa

Floore erottuu kilpailijoistaan innovatiivisen lähestymistapansa ansiosta. 1980- ja 1990-luvuilla laattalattiat olivat suosittuja skandinaavisissa kodeissa, mutta ne olivat usein kylmiä ja epämukavia kävellä. Silloin lattialämmityksen ainoa vaihtoehto oli vesikiertoinen järjestelmä, joka asennettiin betonivaluun. Floore kehitti ratkaisun, jossa lattialämmitys voitiin asentaa suoraan olemassa olevaan lattiaan, mikä mahdollisti lattialämmityksen nopeamman reagoinnin ja vähensi asennusaikaa merkittävästi. Vain 45 minuutissa voit nauttia lämpimästä lattiaratkaisusta.

Lattialämmitys kaikille saneeraukseen tai uudisrakennukseen

Floore pyrkii tekemään lattialämmityksestä saatavaa kaikille, mikä näkyy sen innovatiivisissa tuotteissa ja helppokäyttöisissä asennusratkaisuissa. Yrityksen omat patentoidut lattialämmityslevyt on suunniteltu erityisesti pinta-asennusta varten, mikä tekee niistä ihanteellisia sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin. Lattialämmitys koostuu EPS-paneeleista, jotka on päällystetty alumiinifoliolla. Paneelit voidaan liimata, ruuvata, teipata tai niitata suoraan olemassa olevaan alustaan. Putket asennetaan paneelin putkiuriin ja peitetään lattiapäällystemateriaalilla. Tämä yksinkertainen prosessi tekee lattialämmityksen asentamisesta vaivatonta myös vähemmän kokeneille asentajille.

Floore – Tavoiteena paras  lattialämmitysratkaisu

Floorelle tärkeintä on tarjota asiakkailleen paras mahdollinen lattialämmitysratkaisu mukavuuden, taloudellisuuden ja joustavuuden suhteen. Floore AB on saavuttanut merkittävän aseman Ruotsin rakennusalalla, ja yli puolet myynnistä viedään moniin Euroopan maihin. Yritys jatkaa kehitystyötä yhteistyössä Tukholman kuninkaallisen teknologiainstituutin kanssa varmistaakseen tuotteiden jatkuvan kehittämisen ja parantamisen.


LVINETTI on LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ykkösvalinta. Yrityksen hintataso on Suomen edullisin, ja se tarjoaa laajan valikoiman LVI-tuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. LVINETTI on toiminut vuodesta 2011 lähtien, ja asiakasarvostelujen keskiarvo yli 4,5 tähteä kertoo yrityksen sitoutumisesta ensiluokkaiseen palveluun ja tuotteisiin. Käy tutustumassa LVINETTI-verkkokauppaan ja löydä parhaat LVI-tuotteet.

Mitä asiakkaamme sanovat
811 arvostelua