Valikko
Valikko

Grundfos

Grundfos: Luotettavaa pumpputeknologiaa globaalilta markkinajohtajalta

Grundfos tuotemerkki ja sen  historia

Grundfos on globaalisti tunnustettu pumppuvalmistaja, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Tänään Grundfos on yksi maailman suurimmista pumppujen toimittajista, joka tarjoaa ratkaisuja niin kotitalouksille kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Yritys on edelläkävijä vesi- ja energiatehokkuudessa, ja se pyrkii jatkuvasti innovoimaan tuotteitaan vastaamaan modernin maailman haasteita. Lisätietoja yrityksestä ja sen historiasta löydät heidän kotisivuiltaan Grundfosin virallisilta sivuilta.

Kiertovesipumppujen valikoimamme

LVINETTI tarjoaa laajan valikoiman Grundfosin kiertovesipumppuja, jotka vastaavat erilaisten kohteiden tarpeita. Alla ovat muutamia pumppusarjoja, joita meillä on tarjolla:

1. Alpha1: Grundfos Alpha1 -pumppusarja on suunniteltu erityisesti lämmitysjärjestelmiin. Se tarjoaa hiljaisen toiminnan ja energiaa säästävän suorituskyvyn, mikä auttaa alentamaan käyttökustannuksia.

2. Alpha2: Alpha2-pumppusarja on edistyksellinen valinta, joka soveltuu sekä lämmitys- että ilmastointijärjestelmiin. Sen käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja se tarjoaa luotettavan ja optimaalisen suorituskyvyn.

3. Magna1 ja Magna 3: Magna1 ja Magna3-pumput ovat älykkäitä ja itsesäätäviä kiertovesipumppuja, jotka soveltuvat vaativiinkin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin. Ne takaavat optimaalisen energiatehokkuuden ja helpon käytettävyyden.

4. UPS-pumput: Grundfos UPS-pumput ovat monipuolisia ja luotettavia kiertovesipumppuja, jotka soveltuvat laajaan valikoimaan erilaisia käyttökohteita.Tutustu lisää Grundfosin kiertovesipumppuihin täällä.

Porakaivopumput ja niiden erikoisominaisuudet

Grundfosin porakaivopumput ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Mallistossa on useita vaihtoehtoja, kuten SB, SBA, SP ja SQE -tyypit, jotka on suunniteltu erityisesti kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan korkean suorituskyvyn pohjaveden käsittelyssä. Uppoasennettavat porakaivopumput ovat valmistettu korroosionkestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja tehokkuuden erilaisissa käyttöympäristöissä. Lisätietoja Grundfosin porakaivopumpuista voit lukea täältä.

Lvinetti – LVI-alan ammattilaisten ja kuluttajien ykkösvalinta

LVI-netti on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2011, tarjoten laadukkaita LVI-tarvikkeita ja pumppuratkaisuja sekä kuluttajille että LVI-alan ammattilaisille. Meidän verkkokauppa www.lvinetti.fi on tunnettu maan edullisimmasta hintatasosta. Asiakastyytyväisyys on meille keskeistä, mikä näkyy yli 4,5 tähden keskiarvona asiakasarvosteluissa.

Olemme ylpeitä myydessämme laadukkaita Grundfosin tuotteita, jotka vastaavat alan korkeimpiin standardeihin. Meidän tavoitteemme on tarjota parasta mahdollista palvelua ja tuotteita, vahvistamalla siten asemaamme LVI-alan ykkösvalintana Suomessa.

Yhteenvetona

Grundfosin laaja tuotevalikoima ja sitoutuminen laatuun tekevät siitä luotettavan kumppanin niin yksityisille kotitalouksille kuin suurille teollisuuden toimijoillekin. LVINETTI-verkkokaupan kautta Grundfosin huippulaadukkaat tuotteet ovat helposti saatavilla kaikille suomalaisille, tarjoten kestävää suorituskykyä ja energiaa säästäviä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua