Valikko
Valikko

Uponor

Uponor – Luotettava kumppani LVI-ratkaisuissa

Uponor on tunnettu kansainvälinen toimija, joka tarjoaa tehokkaita ja luotettavia vesien hallinnan ratkaisuja kaupungeille, rakennuksille ja kotitalouksille. Yhtiön erikoisalaa ovat muun muassa lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmät, jotka parantavat asumismukavuutta samalla kun ne lisäävät kiinteistön arvoa. Uponorin tuotteet ja järjestelmät on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen vaatimuksia, jotka tähtäävät yhä energiatehokkaampaan ja hiilineutraalimpaan tulevaisuuteen.

Lattialämmitys- ja viilennysratkaisut

Uponorin vesikiertoinen lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmä tarjoaa optimaalisen ratkaisun monenlaisiin rakennusprojekteihin. Nämä järjestelmät soveltuvat erinomaisesti erilaisiin rakennustyyppeihin ja ovat yhteensopivia kaikkien tunnettujen lämmitysmuotojen, kuten maalämmön ja kaukolämmön, kanssa. Vesikiertoinen järjestelmä ei ainoastaan jakaa lämpöä tasaisesti ja tehokkaasti, vaan myös viilentää asuintiloja kesäaikaan, mikä tekee siitä vuoden ympäri toimivan ratkaisun. Tutustu lisää Uponor -lattialämmitysputkiin.

Joustavuutta ja kestävyyttä rakentamiseen

Uponorin ratkaisut tarjoavat ainutlaatuista joustavuutta rakennusprojekteihin. Lattialämmityksen ja -viilennyksen ansiosta erilaisten lattiamateriaalien, kuten laatan, parketin tai maton, käyttö on mahdollista ilman kompromisseja lämmitystehossa tai estetiikassa. Tämä avaa ovet monipuolisille arkkitehtuurisille ja sisustuksellisille ratkaisuille, sillä lämmitysjärjestelmä integroituu saumattomasti eri tyyleihin ja suunnittelutarpeisiin. Lattialämmitys on myös erittäin energiatehokas tapa hallita kiinteistön lämpötilaa, mikä vähentää energia- ja käyttökustannuksia pitkällä aikavälillä. Tutustu myös Uponor huonetermostaatteihin.

Uponorin sitoutuminen kestävyyteen

Uponor on sitoutunut tarjoamaan tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä nykyisiä rakennusstandardeja, vaan myös edistävät kestävää kehitystä. Yrityksen innovaatiot auttavat asiakkaita saavuttamaan paremman energiatehokkuuden ja pienemmän hiilijalanjäljen. Uponorin ratkaisut ovat suunniteltu kestämään rakennuksen koko elinkaaren ajan, mikä tarjoaa sekä rakennuttajille että asukkaille luotettavuutta ja mielenrauhaa.

LVI-Netti – edullisimmat LVI-tuotteet Suomessa

LVI-Netti on Suomen edullisin LVI-tuotteiden verkkokauppa, joka tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita niin kuluttajille kuin LVI-alan ammattilaisillekin. Yrityksemme on palvellut asiakkaita vuodesta 2011, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota markkinoiden parhaat hinta-laatusuhteet. Asiakasarvostelumme, joiden keskiarvo on yli 4,5 tähteä, todistavat sitoutumisemme tarjota ensiluokkaista palvelua ja tuotteita. Tervetuloa tutustumaan Uponorin laadukkaisiin lattialämmitys- ja viilennysratkaisuihin verkkokaupassamme LVI-Netti, ja kokea itse, miksi olemme LVI-alan ykkösvalinta Suomessa.

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua