Valikko
Valikko

Vallox

Vallox – Suomalainen ilmanvaihtojärjestelmien asiantuntija

Yli puoli vuosisataa ilmanvaihtoalan kehityksen kärjessä

Vallox on tunnettu yli viisikymmentä vuotta ilmanvaihtotuotteiden valmistuksesta. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1971, jolloin se aloitti toimintansa Valmet Loimaan tehtaana. Siitä lähtien Vallox on kehittynyt merkittävästi, kasvaen Suomen johtavaksi asuntoilmanvaihdon markkinajohtajaksi. Tuotteidemme kehityksessä keskeinen rooli on ollut innovatiivisuudella ja halulla tarjota asiakkaille vain parasta. Kestävä kehitys ja energiatehokkuus ovat ohjanneet Valloxin suunnittelua alusta alkaen, mikä näkyy tuotteidemme korkeassa lämmöntalteenoton vuosihyötysuhteessa ja luotettavuudessa.

Valloxin ilmanvaihtokoneet ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, mikä takaa tuotteidemme laadun ja kestävyyden. Valikoimastamme löytyy sopiva ilmanvaihtokone jokaiseen tarpeeseen – olipa kyseessä sitten pieni asunto tai suuri teollisuushalli. Valloxin tuotteilla varmistat, että sisäilmasi on aina puhdasta ja raikasta.

Innovatiivisuus ja sitoutuminen laatuun

Vallox on vuosikymmenten ajan panostanut tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ilmanvaihtoratkaisuja. Tämä sitoutuminen näkyy muun muassa korkeassa vuosihyötysuhteessa, joka kertoo energiatehokkuudesta ja alentaa käyttökustannuksia. Lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen ja helppokäyttöisyyteen, jotta jokainen voi nauttia laadukkaasta sisäilmasta ilman vaivannäköä.

Yrityksen henkilöstö, joka koostuu alansa parhaista asiantuntijoista, on avainasemassa Valloxin menestyksessä. Heidän ammattitaitonsa ja intohimonsa ovat mahdollistaneet sen, että voimme tarjota markkinoiden johtavia ilmanvaihtoratkaisuja. Vallox juhlistaa 50-vuotista matkaansa antamalla äänen niille, jotka ovat olleet osa tätä tarinaa – työntekijöiltämme yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Vastuullisuus on ollut Valloxin toiminnan ytimessä alusta alkaen. Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin, mikä näkyy kaikessa toiminnassamme, aina tuotesuunnittelusta valmistukseen ja loppukäyttäjän kokemukseen asti. Tavoitteenamme on minimoida ympäristövaikutukset ja tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka auttavat heitä vähentämään omaa ekologista jalanjälkeään.

LVI-Netti – Edulliset hinnat ja ammattilaisen palvelu

LVI-Netti on Suomen edullisin verkkokauppa, joka palvelee niin kuluttajia kuin LVI-alan ammattilaisiakin. Toimintamme alkoi vuonna 2011, ja siitä lähtien olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua. Asiakasarvostelujemme keskiarvo, yli 4,5 tähteä, puhuu puolestaan. Tarjoamme laajan valikoiman Valloxin ilmanvaihtotuotteita kilpailukykyiseen hintaan, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme ja osta Valloxin ilmanvaihtokoneet edullisesti LVI-Netin verkkosivuilla. Käymällä myös Valloxin virallisilla sivuilla saat lisätietoja tuotteista ja yrityksestä. Tervetuloa tekemään hankintoja markkinoiden parhailla hinnoilla ja nauttimaan laadukkaasta palvelusta, jonka vain LVI-Netti voi tarjota.

Mitä asiakkaamme sanovat
811 arvostelua