Valikko
Valikko
Ale!

Siivousvälinesarja Allaway 9m Standard kahvakäynnistys

  • Toimitus: Varastotuote
  • Toimitusaika : n. 2 – 5 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle: ILMAINEN TOIMITUS !

Alkuperäinen hinta oli: 450.00 €.Nykyinen hinta on: 350.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 6901403 Osastot: , , Tuotemerkki:

Kuvaus

Siivousvälinesarja Allaway 9m Standard kahvakäynnistys – Helppoa siivousta

Siivousvälinesarja Allaway 9m Standard kahvakäynnistys

Standard-siivousvälineet on tarkoitettu normaalin kotipölyn imurointiin kotitalouskäytössä. Muita aineita imuroitaessa tarvitset Allaway-esierottelijan, josta löydät lisätietoa kohdasta Esierottelija.

Pidä siivousvälineet pienten lasten ulottumattomissa. Varoita ja valvo isompia lapsia siivousvälineiden käytössä. Imuletkussa ja suulakkeissa ilman nopeus ja alipaine ovat niin suuria, että se saattaa varomattomassa käytössä aiheuttaa vaaraa mm. silmille ja korville.

Huolehdi etteivät lemmikit vaurioita siivousvälineitä.

Liitä käsikahva siivotessa aina jatkovarteen, suulakkeeseen tai suulakeadapteriin. Säädä jatkovarren pituutta lukitsimesta, jotta työskentelyasentosi on mukava. Kun jatkovarsi on lyhimmillään, suulaketta ei saa kiinnitettyä.

Kahvakäynnistyksessä keskuspölynimuri voidaan käynnistää käsikahvasta vain nappia painamalla ja imuroinnin keskeyttäminen on yhtä helppoa. Kahvakäynnisteisissä siivousvälinesarjoissa sekä kahva- että imurasiakäynnistys toimivat myös rinnakkain. Standard-siivousvälinesarja sisältää ergonomisesti muotoillun miellyttäväpintaisen Ergo-kahvan. Kahvassa on kumimainen Soft Touch-pinta, jonka ansiosta kahvasta saa pitävän otteen. Ergonomisen muodon ansiosta ranne lepää ja ote pysyy imurin käsikahvassa hartioiden rasittumatta. Standard-teleskooppivarsi on terästä.

Sisältää siivouksessa tarvittavat perusvälineet.

Sisältö:

Laadukkaat perusvälineet kattava, teräksinen Standard-siivousvälinesarja sisältää Kahvakäynnisteisen standard imuletkuasennelman, teräksisen teleskooppijatkovarren, lattia-/mattosuulakkeen, tekstiilisuulakkeen, – kapeakärkisuulakkeen sekä telineen letkun säilytystä varten.

Ohjeet ja esitteet:

 

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
857 arvostelua