Valikko
Valikko

Allaway

Allaway tarjoaa laadukkaita keskuspölynimuri -järjestelmiä

Allaway Oy on suomalainen perheyritys, joka on vuodesta 1982 asti valmistanut keskuspölynimurijärjestelmiä ja ilmankostuttimia. Yritys sijaitsee Jyväskylässä, Keski-Suomessa, missä sen nykyaikaiset tehdas- ja toimitilat sijaitsevat. Tutustu tarkemmin Allawayn tarjontaan heidän kotisivuillaan.

Innovatiivinen tuotekehitys ja korkea laatu

Allaway Oy on omistautunut tuottamaan innovatiivisia ja korkealaatuisia keskuspölynimurijärjestelmiä, jotka palvelevat sekä kotitalouksia että vaativia ammattikäyttäjiä. Yritys on saavuttanut aseman Euroopan suosituimpana keskuspölynimurimerkkinä, kiitos sadattuhansien käyttäjien luottamuksen. Jokainen Allaway-tuote on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista puhdistustehoa ja käyttömukavuutta.

Allawayn tuotekehitys perustuu jatkuvaan innovointiin ja käyttäjäpalautteen aktiiviseen hyödyntämiseen. Tämä lähestymistapa mahdollistaa jatkuvan parantamisen tuotteissa, jotka täyttävät ja usein ylittävät asiakkaiden odotukset. Yritys noudattaa ISO 9001:2015 -laatujärjestelmästandardeja kaikissa toiminnoissaan, mikä takaa tuotteiden ja palveluiden korkean laadun läpi koko organisaation.

Ympäristövastuu ja kestävä kehitys

Ympäristövastuullisuus on olennainen osa Allawayn toimintafilosofiaa. Yritys noudattaa ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmästandardia, mikä kertoo sitoutumisesta kestävän kehityksen periaatteisiin. Allaway pyrkii minimoimaan toimintansa ympäristövaikutukset ja kehittämään tuotteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä koko elinkaarensa ajan. Tuotesuunnittelussa otetaan huomioon paitsi tehokkuus ja taloudellisuus, myös ympäristönäkökohdat, kuten energiankulutus ja kierrätettävyys.

Asiakastyytyväisyys ja laadukas palvelu

Asiakastyytyväisyys on Allawayn toiminnan ytimessä. Yritys kuuntelee tarkasti asiakkaidensa palautetta ja pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja tuotteitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita paremmin. Olipa kyseessä kodin puhdistus tai ammattimaiset siivoustilanteet, Allaway tarjoaa ratkaisut, jotka ovat sekä tehokkaita että turvallisia käyttää.

Allawayn tuotteiden pakkausmateriaalit on suunniteltu ympäristöystävällisiksi ja ne täyttävät EU:n direktiivien sekä paikallisten jätelakien vaatimukset. Yritys on myös osa RINKI-palvelua, mikä osoittaa sen sitoutumista pakkausten vastuulliseen kierrätykseen.

Allaway on jo yli 40 vuotta

Allaway Oy edustaa suomalaista laatutyötä ja innovatiivista ympäristöajattelua LVI-alalla. Yrityksen pitkä historia ja jatkuva pyrkimys parantaa sekä tuotteitaan että toimintatapojaan tekevät siitä luotettavan kumppanin niin kotitalouksille kuin ammattikäyttäjillekin. Allawayn tuotteet tarjoavat kestävää suorituskykyä ja edistävät puhtaampaa, terveellisempää elinympäristöä kaikkialla Euroopassa.

Mitä asiakkaamme sanovat
813 arvostelua