Valikko
Valikko
Ale!

Siivousvälinesarja Allaway Premium 12 m kahvakäynnisteinen

 • Toimitus: Varastotuote
 • Toimitusaika : n. 2 – 5 pv tilauksesta
 • Toimituskulut tuotteelle: ILMAINEN TOIMITUS !

Alkuperäinen hinta oli: 960.00 €.Nykyinen hinta on: 535.00 €.

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 6901007 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , Tuotemerkki:

Kuvaus

Siivousvälinesarja Allaway Premium 12 m kahvakäynnisteinen – Ergonominen kahva

Siivousvälinesarja Allaway Premium 12 m kahvakäynnisteinen

Alumiinistä valmistetun sarjan ergonomia on suunniteltu huolella. Kahvan kulman muoto ja kulma on määritelty yhdessä työterveyslaitoksen tutkijoiden kanssa. Kevyt alumiininen jatkovarsi on kevyt käsitellä. Sisältää kahvakäynnisteisen Premium-imuletkuasennelman, alumiinisen teleskooppijatkovarren, lattia-/mattosuulakkeen, huonekalukaksoissuulakkeen, kapean kärkisuulakkeen sekä säilytystelineen.

Suunniteltua ergonomiaa

Mitä sitten odotat hyviltä siivousvälineiltä? Me tutkimme ja selvitimme asiaa. Muotoilimme juuri Sinun lähtökohdistasi tuotteet, jotta imuroinnista tulisi yhä miellyttävämpi kokemus. Premium-kahva on suunniteltu ergonomisuus huomioiden. Me kehitimme Premium-kahvan yhdessä työterveysalan asiantuntijoiden kanssa. Ei ole samantekevää, miten kahva käteesi asettuu. Käytäthän sitä viikottain, jopa päivittäin. Kahvan muotoilu pakottaa ranteesi oikeaan asentoon – ei vääntöä tai kääntöä ranteen kudoksia kuormittaen. Kahvan pintamateriaali tuntuu mukavalta ja kahva ei luista kädessä.

Imuletkun ja välineiden säilyttämiseen olemme ideoineet siivouskaapin oveen asennettavan säilytystelineen. Imuletku kahvoineen, jatkovarsi ja suulakkeet on helppo ottaa telineestä ja asettaa takaisin paikoilleen. Ei siis enää oven väliin jääviä letkuja tai kaapin nurkassa pyöriviä pölyisiä välineitä.

Allaway – Puhdas koti

Siivousvälinesarja Allaway Premium 12 m kahvakäynnisteinen on tarkoitettu normaalin kotipölyn imurointiin kotitalouskäytössä. Muita aineita imuroitaessa tarvitset erikseen tilattavan Allaway-esierottelijan. Premium-siivousvälinesarjassa on monipuolinen suulakesarja, alumiininen jatkovarsi, letku ja säilytysteline.

Premium imuletkuholkki lukittuu Optima-imurasiaan kevyesti paikoilleen napsauttamalla. Ergonomisen muodon ansiosta ranne lepää ja ote pysyy imurin käsikahvassa hartioiden rasittumatta. Kätevän click-kiinnitysmekanismin ansiosta letku pysyy tiiviisti kiinni kahvassa. Käsikahvan pintamateriaali on miellyttävän tuntuista ja auttaa saamaan käsikahvasta pitävän otteen. Premium-teleskooppivarsi on kevyttä alumiinia ja se kiinnitetään ja irrotetaan kevyesti nappia painamalla.

Tutustu koko Allaway valikoimaamme tästä.

Tekniset tiedot:

 • Allaway numero 81255
 • GTIN: 6416198812556
 • LVI-numero: 6901007
 • Alumiininen teleskooppivarsi
 • Lattia-/mattosuulake 300 pyörällä
 • Huonekalukaksoissuulake
 • Kapea kärkisuulake
 • Siivousvälineteline

Ohjeet ja esitteet:

 

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua