Valikko
Valikko
Ale!

MX-Suodatinkangas KL2 / 4,0x100m (400m2)

Alkuperäinen hinta oli: 330.00 €.Nykyinen hinta on: 245.00 €.

/ rll

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 157435 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , ,

Kuvaus

MX-Suodatinkangas KL2 / 4,0x100m (400m2) – Kotimaista laatua!

MX-Suodatinkangas KL2 / 4,0x100m (400m2)

Monikäyttöinen suodatinkangas talon perustuksiin, saneerauksiin ja pihateille.

Suodatinkangas estää eri maalajien sekoittumisen, ja varmistaa siten pohjamateriaalin yhtenäisen paksuuden. Kotimainen Meltex-suodatinkangas valmistetaan polypropeenikuiduista ilman liimaa tai muita sidosaineita Kangas täyttää VTT-Geo KL2-luokan vaatimukset.

Valmistettu Suomessa!

Jyväskylässä valmistettu MX-suodatinkangas tarjoaa erinomaiset suodatusominaisuudet. Korkea vedenläpäisykyky ja optimaalinen maalajien pidättäminen varmistavat kankaan toimivuuden myös korkean mekaanisen ja hydraulisen kuormituksen alla. UV-stabilisointi tarjoaa laajennetun suojauksen suoraa auringonvaloa vastaan.

Kotimainen tuotanto vähentää logistiikasta aiheutuvaa ympäristönkuormitusta lähes 60%. Lisäksi Meltexin maanrakennuskankaiden valmistuksessa käytetään hiilineutraalia, päästötöntä energiaa.

MX-Suodatinkangas eristää maa-ainekset toisistaan ja maan liikkumattomuus vähentää routavaurioita, jolloin esim. pihalaatat pysyvät paremmin paikoillaan. Suodatinkankaat jaetaan eri käyttöluokkiin vahvuuden mukaan. Piharakentamiseen soveltuvia käyttöluokkia ovat N1 sekä kl. 2.

Asenna helposti

Valitaan käyttötarkoitusta vastaava suodatinkangas. Levitetään tai rullataan kangas alemman maakerroksen päälle ja peitetään se seuraavalla maa-aineskerroksella. Tarpeen vaatiessa MX_suodatinkangasta voi leikata sopivaan muotoon.

Suodatinkangas KL2 on osa onnistunutta salaojitusta

Salaojituksessa on järkevää käyttää suodatinkangasta erottele- maan salaojasora ja muut maa-ainekset toisistaan. MX-Suodatinkangas KL2  levitetään salaojakaivannon pohjalle ja reunoille maanpintaan asti. Suodatinkankaan päälle asennetaan salaojasorakerros ja salaojaputki, minkä jälkeen kaivanto täytetään salaojasoralla. Salaojasoran yläpinnassa suodatinkankaan reunat vedetään yhteen ja limitetään, jotta vettä ohjailevasta sorakerroksesta tulisi yhtenäinen ja muista maa-aineksista erotettu.

MX-Suodatinkangas KL2 – Rakenna vaikka hiekkaranta!

Mutaisilla ja savisilla rannoilla suodatinkankaan levittäminen hiekkakerrosten alle estää hiekkaa ja pohjamaata sekoittumasta. Helppo tapa rakentaa hiekkaranta on tehdä se talvella. Jään päälle levitetään suodatinkangas ja se ankkuroidaan paikalleen rantaan. Kankaan päälle levitetään hiekkakerros. Jäiden sulaessa suodatinkangas ja hiekkakerros painuvat pohjaan.

LVINETTI tarjoaa suodatinkaankaat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tutustu koko valikoimaan täältä.

Tekniset tiedot:

  • 95g/m²
  • Polypropeeni
  • Valkoinen
  • KL2
  • 0,1 m/s

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua