Valikko
Valikko

Meltex

Meltex – Muovinlujaa osaamista LVI-tarvikkeissa

Meltex Oy on suomalainen LVI- ja rakennustarvikkeiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista muovituotteistaan ja pitkäaikaisesta osaamisestaan. Vuonna 1993 perustettu yritys on kasvanut merkittäväksi toimijaksi kotimaassa, tarjoten laajan valikoiman tuotteita sekä ammattirakentajille että teollisuudelle. Yrityksen toiminta perustuu syvään asiantuntemukseen ja innovatiiviseen tuotekehitykseen, jonka ansiosta Meltex on pysynyt alan kärjessä jo vuosikymmeniä. Tutustu tarkemmin Meltexin tarjontaan ja palveluihin heidän kotisivuillaan: Meltex.fi.

Monipuolinen tuotevalikoima

Meltex erottuu markkinoilla erityisesti monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta. Yritys valmistaa muun muassa korkealaatuisia putkistoja, suodatinkankaita ja kaivoja, jotka soveltuvat monenlaisiin rakennus- ja remontointitarpeisiin. Meltexin tuotteet ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja laadusta, mikä tekee niistä luotettavan valinnan niin suurille rakennusprojekteille kuin pienemmillekin remonteille. Lisäksi Meltex tuo maahan laadukkaita rakennustarvikkeita, jotka täydentävät yrityksen omaa tuotantoa ja tarjoavat asiakkaille kattavat ratkaisut kaikkiin LVI-tarpeisiin.

Asiantuntemus ja palvelu

Meltexin menestyksen perustana on vankka asiantuntemus ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen asiantuntijat palvelevat asiakkaita ympäri Suomen, sekä omassa myymäläverkostossaan että valtakunnallisen myynnin kautta. Nopea reagointi markkinoiden tarpeisiin ja kyky toimittaa tuotteita nopeasti kaikkialle Suomeen varmistavat, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet juuri silloin, kun he niitä tarvitsevat. Meltexin ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan ja neuvomaan parhaan ratkaisun löytämisessä, olipa kyseessä sitten uuden rakennusprojektin suunnittelu tai vanhan järjestelmän päivitys.

Sitoutuminen ympäristövastuuseen

Meltex ottaa ympäristövastuun vakavasti kaikessa toiminnassaan. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotantoprosessejaan ympäristöystävällisempään suuntaan ja minimoidaan tuotannon aikaiset haitat. Innovatiiviset tuotteet, kuten uudelleenkäytettävät ja kierrätettävät materiaalit, korostavat Meltexin sitoutumista kestävään kehitykseen. Tämä ei ainoastaan paranna tuotteiden ympäristövaikutuksia, vaan myös vahvistaa yrityksen mainetta vastuullisena toimijana.

LVI-Netti – Edullisin LVI-tuotteiden verkkokauppa Suomessa

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Meltexin tuotteita on saatavilla myös LVI-Netin verkkokaupassa, joka on tunnettu Suomen edullisimpana LVI-tuotteiden myyjänä. Verkkokauppa LVI-Netti on palvellut sekä kuluttajia että LVI-alan ammattilaisia vuodesta 2011 lähtien, tarjoten heille markkinoiden parhaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Asiakkaiden arvostelut, joiden keskiarvo on yli 4,5 tähteä, todistavat LVI-Netin sitoutumista tarjota ensiluokkaista palvelua ja tuotteita. Olipa kyseessä sitten suuri rakennusprojekti tai pieni kodin remontti, LVI-Netti on luotettava kumppani kaikissa LVI-tarpeissa.

Meltexin ja LVI-Netin yhteistyö takaa, että asiakkaat saavat aina parasta mahdollista palvelua ja tuotteita, tukien samalla kotimaista osaamista ja kestävää kehitystä.

Mitä asiakkaamme sanovat
743 arvostelua