Valikko
Valikko
Ale!

MX-Suodatinkangas N1 / 5,0x100m (500m2)

Alkuperäinen hinta oli: 360.00 €.Nykyinen hinta on: 270.00 €.

/ rll

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 157460 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , ,

Kuvaus

MX-Suodatinkangas N1 / 5,0x100m (500m2) – Kotimaista laatua!

MX-Suodatinkangas N1 / 5,0x100m (500m2)

Maarakennuskangas pieniin rakennuskohteisiin, kuten viher- ja puutarharakentamiseen, uimarannoille, pihateille ja -poluille, sekä talojen alapohjiin.

Suodatinkangas estää eri maalajien sekoittumisen, ja varmistaa siten pohjamateriaalin yhtenäisen paksuuden. Kotimainen Meltex-suodatinkangas valmistetaan polypropeenikuiduista ilman liimaa tai muita sidosaineita. Korkea pitkittäinen, poikittainen ja ristikkäinen vetolujuus varmistavat rakenteen vakauden. Kangas täyttää NorGeoSpec N1-luokan vaatimukset.

Valmistettu Suomessa!

Jyväskylässä valmistettu MX-suodatinkangas tarjoaa erinomaiset suodatusominaisuudet. Korkea vedenläpäisykyky ja optimaalinen maalajien pidättäminen varmistavat kankaan toimivuuden myös korkean mekaanisen ja hydraulisen kuormituksen alla. UV-stabilisointi tarjoaa laajennetun suojauksen suoraa auringonvaloa vastaan.

Kotimainen tuotanto vähentää logistiikasta aiheutuvaa ympäristönkuormitusta lähes 60%. Lisäksi Meltexin maanrakennuskankaiden valmistuksessa käytetään hiilineutraalia, päästötöntä energiaa.

MX-Suodatinkangas eristää maa-ainekset toisistaan ja maan liikkumattomuus vähentää routavaurioita, jolloin esim. pihalaatat pysyvät paremmin paikoillaan. Suodatinkankaat jaetaan eri käyttöluokkiin vahvuuden mukaan. Piharakentamiseen soveltuvia käyttöluokkia ovat N1 sekä KL2

Asenna helposti

Valitaan käyttötarkoitusta vastaava suodatinkangas. Levitetään tai rullataan kangas alemman maakerroksen päälle ja peitetään se seuraavalla maa-aineskerroksella. Tarpeen vaatiessa MX-suodatinkangasta voi leikata sopivaan muotoon.

Suodatinkangas N1 on osa onnistunutta salaojitusta

Salaojituksessa on järkevää käyttää suodatinkangasta erottele- maan salaojasora ja muut maa-ainekset toisistaan. MX-Suodatinkangas N1  levitetään salaojakaivannon pohjalle ja reunoille maanpintaan asti. Suodatinkankaan päälle asennetaan salaojasorakerros ja salaojaputki, minkä jälkeen kaivanto täytetään salaojasoralla. Salaojasoran yläpinnassa suodatinkankaan reunat vedetään yhteen ja limitetään, jotta vettä ohjailevasta sorakerroksesta tulisi yhtenäinen ja muista maa-aineksista erotettu.

MX-Suodatinkangas N1 – Rakenna vaikka hiekkaranta!

Mutaisilla ja savisilla rannoilla suodatinkankaan levittäminen hiekkakerrosten alle estää hiekkaa ja pohjamaata sekoittumasta. Helppo tapa rakentaa hiekkaranta on tehdä se talvella. Jään päälle levitetään suodatinkangas ja se ankkuroidaan paikalleen rantaan. Kankaan päälle levitetään hiekkakerros. Jäiden sulaessa suodatinkangas ja hiekkakerros painuvat pohjaan.

LVINETTI tarjoaa suodatinkaankaat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tutustu koko valikoimaan täältä.

Tekniset tiedot:

  • g/m²
  • Polypropeeni
  • Valkoinen
  • N1
  • 0,1 m/s

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua