Valikko
Valikko
Ale!

MX-Suodatinkangas N5 / 6,0x75m (450m2)

Alkuperäinen hinta oli: 1,985.00 €.Nykyinen hinta on: 1,490.00 €.

/ rll

-
+
-
+
Facebook
WhatsApp
Email
Tuotetunnus (SKU): 1574520 Osastot: , Avainsanat tuotteelle: , ,

Kuvaus

MX-Suodatinkangas N5 / 6,0x75m (450m2) – Kotimaista laatua!

MX-Suodatinkangas N5 / 6,0x75m (450m2)

Suodatinkangas N5 -lujuusluokkahaastaviin ja vaativiin kohteisiin, kuten vaativimpien teiden ja ratojen pohjiin.

Suodatinkangas estää eri maalajien sekoittumisen, ja varmistaa siten pohjamateriaalin yhtenäisen paksuuden. Kotimainen Meltex-suodatinkangas valmistetaan polypropeenikuiduista ilman liimaa tai muita sidosaineita. Korkea pitkittäinen, poikittainen ja ristikkäinen vetolujuus varmistavat rakenteen vakauden. Kangas täyttää NorGeoSpec N3-luokan vaatimukset.

Valmistettu Suomessa!

Jyväskylässä valmistettu MX-suodatinkangas tarjoaa erinomaiset suodatusominaisuudet. Korkea vedenläpäisykyky ja optimaalinen maalajien pidättäminen varmistavat kankaan toimivuuden myös korkean mekaanisen ja hydraulisen kuormituksen alla. UV-stabilisointi tarjoaa laajennetun suojauksen suoraa auringonvaloa vastaan.

Kotimainen tuotanto vähentää logistiikasta aiheutuvaa ympäristönkuormitusta lähes 60%. Lisäksi Meltexin maanrakennuskankaiden valmistuksessa käytetään hiilineutraalia, päästötöntä energiaa.

MX-Suodatinkangas eristää maa-ainekset toisistaan ja maan liikkumattomuus vähentää routavaurioita, jolloin esim. pihalaatat pysyvät paremmin paikoillaan. Suodatinkankaat jaetaan eri käyttöluokkiin vahvuuden mukaan.

Käyttöluokan valinta kohteen mukaan

Suodatinkankaat jaetaan eri käyttöluokkiin vahvuuden mukaan. Vahvuuteen vaikuttavat mm. kankaan läpäisykyky, vetolujuus ja paineenkestävyys. Käyttöluokka tulee valita käyttökohteen mukaan. Meltexiltä suodatinkankaita on saatavana sekä NorGeoSpec- että VTT GEO 93 -standardien mukaan luokiteltuina.

NorGeoSpecin mukaiset kankaat: N1, N2, N3, N4 ja N5 sekä VTT GEO 93 : KL2

Asenna helposti

Valitaan käyttötarkoitusta vastaava suodatinkangas. Levitetään tai rullataan kangas alemman maakerroksen päälle ja peitetään se seuraavalla maa-aineskerroksella. Tarpeen vaatiessa MX-suodatinkangasta voi leikata sopivaan muotoon.

Mx-Suodatinkangas vaativiin maanrakennustöihin

Maanrakennuskangas (tunnetaan myös nimillä geotekstiili ja suodatinkangas), auttaa tekemään rakenteista pitkäikäisempiä ja kestävämpiä. Oikein valittu maanrakennuskangas lujittaa rakennetta estämällä hienomman aineksen pääsyn kantavaan murskekerrokseen. Maanrakennuskangas päästää erittäin hyvin vettä läpi, joten kankaan päälle ei synny vesitaskuja vaan rakenne pysyy kuivana.

Maanrakennuskankaat kestävät kovaa mekaanista rasitusta ja pistekuormitusta. Maanrakennuskankaat on valmistettu polypropyleeni- tai polyesterikuiduista neulaamismenetelmällä. Menetelmällä saadaan aikaan tasapaksu, kolmiulotteinen ja karheapintainen kangas, jonka fysikaaliset ominaisuudet ovat juuri optimaaliset maanrakentamisen tarpeisiin.

MX-Suodatinkangas – Rakenna vaikka hiekkaranta!

Mutaisilla ja savisilla rannoilla suodatinkankaan levittäminen hiekkakerrosten alle estää hiekkaa ja pohjamaata sekoittumasta. Helppo tapa rakentaa hiekkaranta on tehdä se talvella. Jään päälle levitetään suodatinkangas ja se ankkuroidaan paikalleen rantaan. Kankaan päälle levitetään hiekkakerros. Jäiden sulaessa suodatinkangas ja hiekkakerros painuvat pohjaan.

LVINETTI tarjoaa suodatinkaankaat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tutustu koko valikoimaan täältä.

Tekniset tiedot:

  • g/m²
  • Polypropeeni
  • Leveys: 6m
  • Valkoinen
  • N5
  • 0,025 m/s

Ohjeet ja esitteet:

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Sinun on kirjauduttava sisään voidaksesi lähettää arvostelun Kirjaudu sisään

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
887 arvostelua