Valikko
Valikko
Ale!

TASOALLAS IDO 11127 GLOW 900

  • Toimitus: Heti varastosta
  • Toimitusaika : n. 2 – 3 pv tilauksesta
  • Toimituskulut tuotteelle:
    • Tilauksen yhteisarvo alle 200 € = 8,90€
    • Tilauksen yhteisarvo yli 200 € = 0€ , RAHTIVAPAASTI

359.90 

-
+
-
+
Tuotetunnus (SKU): 5611169 Osastot: Avainsana tuotteelle Tuotemerkki:

Kuvaus

TASOALLAS IDO 11127 GLOW 900

IDO GlowIDO Glow on tyylikäs ja toimiva kylpyhuonemallisto. IDO Glow tuo kylpyhuoneeseen käytännöllisiä, arkea helpottavia ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Mallistoon kuuluvien wc-istuimien, pesualtaiden ja kylpyhuonekaapistojen avulla kylpyhuoneeseen saadaan luotua yhtenäinen ilme. IDO Glow -kylpyhuonemalliston tuotteet on valmistettu Suomessa.
IDO Glow -tasoallas 900 mmIDO Glow -tasoallas soveltuu asennettavaksi IDO Glow -tuotesarjan 900 mm leveiden allaskaappien kanssa. IDO Glow -tasoallas on selkeälinjainen pesuallas, joka sulautuu vaivattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi allaskaapin ja muiden kylpyhuonekalusteiden kanssa. Kylpyhuoneen altaan sivuilla on runsaasti kätevää laskutilaa helpottamaan arjen askareita. Pesualtaan pinnan Smart-lasite helpottaa altaan siivoamista ja puhtaana pitämistä.
IDO Glow -tasoaltaan mitat

korkeus: 173 mm
leveys: 900 mm
syvyys: 438 mm

Valitse oikea allas

Valitsemallasi pesualtaalla voi olla suuri vaikutus kylpyhuoneesi yleiseen estetiikkaan. Monille muotoilu on tärkein tekijä. On kuitenkin pidettävä mielessä useita tärkeitä näkökohtia. Kolme tärkeintä asiaa ovat:

• Muoto
• Muotoilu
• Helppo puhdistettavuus

Kylpyhuoneen pesualtaan muoto on avaintekijä huoneen tyylin luomisessa. Pyöristetyssä pesualtaassa on pehmeät linjat ja romanttinen tyyli, kun taas neliömäinen muoto antaa minimalistisemman ja modernimman ilmeen.

Halusitpa mitä tahansa, useimmissa vaihtoehdoissa on hyviä ja huonoja puolia, minkä vuoksi on tärkeää ottaa huomioon myös pesualtaan käytännöllisyys. Markkinoilla on paljon hienoja ratkaisuja, jotka näyttävät hyviltä, mutta jotka on vaikeampi pitää puhtaina joko muodon, materiaalin tai mutkikkaan muotoilun vuoksi.

Tutustu laajaan valikoimaan tuoteryhmässämme Kylpyhuone ja WC tästä.

Ohjeet ja esitteet

Nimesi
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu myös

Mitä asiakkaamme sanovat
733 arvostelua